Ionut Sugacevschi, finalistul primului sezon al show-ului Exatlon Romania ne-a destainuit de unde ii vine porecla de “Jaguarul”. Mai exact, de unde ii vine porecla care l-a facut celebru.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

“Imi place ca mi s-a zis “Jaguarul”. Nu stiu exact cine a spus-o primul, dar am fost incantat. Eu sunt pasionat de documentare din lumea animalor, iar jaguarul este felina mea preferata, un pradator extrem de puternic care nu are rival in jungla”, ne-a  spus Ionut Sugacevschi.
Iar acum, de cateva zile, Jaguarul a dat drumul unei colectii de tricouri inspirate din porecla lui. Fiecare tricou are, evident, povestea lui si este inspirat din felul in care un luptator de arte martiale trebuie sa vada viata, fie ca este vorba de forta, concentrare, descatusare sau de felul in care vaneaza un jaguar.
Pretul fiecarui tricou nu este mare, cele patru modele avand preturi diferite, intre 60 si 70 de lei. Iar succesul tricourilor desenate de Ionut Sugacevschi va fi cu atat mai mare cu cat, deja, el a apelat, pentru sedinta foto dedicata la nume grele din showbiz, precum Miss Romania, Ioana Filimon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si