Adrian Alexandrov, bărbatul cu care Elena Udrea are o fetiță, a fost la vot astăzi. El s-a întâlnit la secia de votare chiar cu Traian Băsescu, care candidează la Primăria Capitalei, cei doi salutându-se cordial. Alexandrov a postat pe facebook fotografia. “Omul care poate transforma Bucurestiul intr-o capitala moderna”, a scris Alexandrov.

Elena Udrea și iubitul
Elena Udrea, alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov

„A mai fost Primar... a fost si Presedinte... si stie toata lumea ce a facut Hai sa mergem cu schimbarea Adriane, sa dam sansa unor noi politicieni !”, a replicat un amic al lui Alexandrov.

“Am mai avut discutia asta, daca iti accepti doar propriile pareri si te hranesti cu manipularile din presa, e ok... voteaza “schimbarea”  Ne convine sau nu... capacitatile intelectuale si politice ale lui Basescu, sunt greu de gasit in ziua de azi”, a răspuns Adrian Alexandrov.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Situaţie incredibilă la alegeri! Procesul de votare a fost oprit! Votul a fost reluat la Costineşti de-abia după două ore!

Citeste si: El e primarul care candidează singur la alegeri de 12 ani! Pentru că nu are contracandidat, Marian Mușat are nevoie de un singur vot pentru a ieși din nou primar!

Citeste si: Politicianul care a bătut o femeie în stradă candidează la primărie! Judecătorii l-au achitat pe Jenor Beudean cu puțin timp înainte de alegeri!

Traian Băsescu și Elena Udrea
Traian Băsescu a lansat-o pe Elena Udrea în cariera politică

Adrian Alexandrov a fost entuziasmat atunci când Traian Băsescu și-a anunțat candidatura

„Nu am contestat niciodata capacitatile intelectuale si politice ale omului! Dar din punctul de vedere al omului de rand, al alegatorului... degeaba esti inteligent si capabil daca esti pus tot pe "furat" !!!”, a transmis amicul. „Pe bune? Ma așteptam la mai mult din partea ta!”, a scris un alt prieten.

Atunci când Băsescu și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei, iubitul Elenei Udrea a  fost entuziasmat: “După experiența a 10 ani de Președinte al României, cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureștiul se întoarce. Traian Băsescu, un primar cât un Președinte”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si