Jaf armat la Ritz, unul dintre cele mai faimoase hoteluri pariziene. S-au furat bijuterii in valoare de 5 milioane de euro
Extern

Jaf armat la Ritz, unul dintre cele mai faimoase hoteluri pariziene. S-au furat bijuterii in valoare de 5 milioane de euro

I. I.
11 ian 2018

Jaf armat intr-unul dintre cele mai faimoase hoteluri din Paris.

Hotii au plecat de la Ritz cu bijuterii in valoare de aproape 5 milioane de euro. Iata cum s-a desfasurat atacul.

Cinci barbati inarmati au distrus cu topoarele ferestrele hotelului. Totul s-a intamplat in jurul orei 6 si jumatate seara.

Martor: „Am vazut barbati cu capul acoperit, cu arme si apoi singurul meu scop a fost sa ies...am fugit...am alergat...pana m-am trezit in subsolul Ritz-ului".

Trei dintre agresori au fost arestati la locul faptei, in timp ce alti doi au scapat. Ei au fugit pe usa din spate cu tot cu bijuteriile furate din hotel. Chiar daca politia s-a mobilizat pentru a-i prinde, ei s-au facut nevazuti. Oamenii legii spun ca multe dintre bijuteriile furate au fost recuperate. Au fost gasite imprastiate, pe jos.

Bijuteriile pe care hotii ar fi pus mana sunt in valoare de 4,7 milioane de euro, insa informatia nu a fost confirmata de anchetatori. La hotelul Ritz au loc mereu expozitii de bijuterii ale unor designeri celebri, asa cum se intampla si in seara in care a avut loc jaful.

Hotelul este situat langa Ministerul francez al Justitiei, care este pazit de soldati inarmati zi si noapte.

Nu este prima data cand Parisul devine tinta hotilor de bijuterii. Printre victime s-a aflat si celebra Kim Kardashian, care a ramas fara bijuterii in valoare de 10 milioane de dolari.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook