Polițiștii bucureșteni au anunțat că cei patru bărbați nu au fost încă prinşi. Cu toate acestea, proprietarul magazinului are o suspiciune referitoare la identitatea hoților. Acesta susține că unul din cei implicaţi este un fost angajat al magazinului. 

Citeste si: Rețea de români din Italia, evaziune în valoare de 27 de milioane de euro. Transportau marfa de contrabandă în toată Europa

Incidentul a avut loc sâmbătă, la orele dimineții, în jurul orei 05:00, iar întreaga operațiune a durat aprximativ 2 minute.

Cei patru bărbați au intrat mascaţi din cap până în picioare în service-ul din centrul Bucureștiului, au reușit să spargă uşa de la intrare cu două surubelniţe şi au sustras mai apoi telefoane şi piese în valoare totală de aproape 60.000 de lei, toate acestea conform estimărilor făcute de proprietarul magazinului GSM. 

Jaf ca în filme în centrul Bucureştiului

Dintre cei patru hoți, doi au acţionat în interiorul magazinului, având asupra lor genţi în care să pună telefoanele şi piesele respective. În tot acest timp, ceilalți doi au stat de pază la uşa de la intrarea service-ului pentru a se asigura că acțiunea merge până la capăt fără să fie văzuți.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier- wowbiz.ro

Citeste si: Șapte organizații europene și internaționale își exprimă îngrijorarea cu privire la întârzierea din ancheta în cazul Emiliei Șercan

Camerele de supraveghere instalate în service au surprins toată operațiunea, funcționând atât cele din interior cât şi cele din exteriorul magazinului. Proprietarul a depus plângere la poliţie şi speră ca în acest fel cei patru tâlhari să fie identificaţi şi să îşi recupereze cumva pierderile.

Citeste si: Două femei au fost arestate pe aeroportul din Bangkok, după ce aveau ascunse în valizele lor animale sălbatice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si