Klaus Iohannis a semnat decretele pentru înfiinţarea mai multor Consulate

Preşedintele României, Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru a fi înfiinţate Consulatele României la Chişinău, Londra şi Madrid, având în total peste 30 de posturi.

Author: Alina Raducu vineri 18 iunie 2021 , 12:36

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru înfiinţarea mai multor Consulate
Klaus Iohannis a semnat decretele pentru înfiinţarea mai multor Consulate[Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Administraţia Prezidenţială a transmis, vineri, că preşedintele Iohannis a semnat mai multe decrete cu privire la înfiinţarea unor Consulate.

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru înfiinţarea Consulatelor României la Chişinău, Londra şi Madrid

Așadar, președintele a emis Decretul în vederea înfiinţării Consulatului General al României la Chişinău, Republica Moldova, cu un număr de 13 posturi.

Totodată, a fost semnat Decretul cu privire la înfiinţarea Consulatului General al României la Londra, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, cu un număr de 10 posturi.

Citeste si: Biserica din România unde românii vor merge să se vaccineze împotriva COVID-19. Când va fi deschis lăcașul de cult

De asemenea, Președintele Iohannis a mai semnat şi Decretul privind înfiinţarea Consulatului General al României la Madrid, Regatul Spaniei, cu un număr de 9 posturi.

Citeste si: Președintele Iohannis: „Estonia este cu mult înaintea noastră în ce priveşte sisteme de e-guvernare, servicii digitale”

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si