Locuitorii unei localități din Gorj trăiesc în teroare. Oamenii dorm în jurul focului de frica unui nou cutremur

Teama unui nou cutremur a pus stăpânire pe locuitorii din Arcani, județul Gorj. Oamenilor le este frică să mai intre în casă, așa că dorm în jurul focului, afară.

Author: Diana Bostan joi 16 februarie 2023 , 19:13

gorj

Pagube cutremur Gorj

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Deși temperaturile sunt extrem de scăzute în această perioadă, în timpul nopții, oamenii din Arcani, Gorj, dorm afară în jurul focului, de teama unui nou cutremur.

Locuitorii din Arcani dorm sub cerul liber de teama unui nou cutremur

Zona se află printre localitățile cele mai afectate de cutremurul din Gorj, locuințele oamenilor fiind grav afectate. Astfel oamenii stau cu bagajele făcute și dorm, afară, în jurul focului.

Citește și: Ce înseamnă HAARP și care este legătura dintre acest program și Noua Ordine Mondială

Aristică Daniel Coiculescu, primarul din Arcani, susține că fiecare casă este monitorizată, iar aproximativ 250 dintre ele au fost afectate de cutremur, potrivit Antena 3 CNN.

La Lelești, toate casele au avut de suferit în urma cutremurului

Specialiștii de la Institutul de Fizică a Pământului susține că au avut loc peste 300 de replici ale cutremurului din Gorj.

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Un alt cutremur s-a produs în România, noaptea trecută, în județul Gorj. Acesta a avut 4,2 grade și a fost urmat de o replică de 3,4.

Citește și: Oamenii de știință au transmis că în interiorul Pământului se află o structură ascunsă. Nucleul scoarței terestre ar fi format din două straturi distincte

Acesta s-a produs la adâncimea de 15 km, anunță Institutul Național de Fizică a Pământului.

Citește și: Cutremur în Croația! Seismul a avut magnitudinea de 5,5

Cutremurul s-a produs la 104km NV de Craiova, 107km SV de Sibiu, 139km V de Pitesti, 165km SE de Timisoara, 184km SE de Arad, 184km S de Cluj-Napoca, 201km V de Brasov, 214km E de Belgrade, 218km E de Zemun, 224km NE de Nis. La scurt timp acesta a fost urmat de o altă replică, de 3,4 grade pe scara Richter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si