Deși temperaturile sunt extrem de scăzute în această perioadă, în timpul nopții, oamenii din Arcani, Gorj, dorm afară în jurul focului, de teama unui nou cutremur.

Locuitorii din Arcani dorm sub cerul liber de teama unui nou cutremur

Zona se află printre localitățile cele mai afectate de cutremurul din Gorj, locuințele oamenilor fiind grav afectate. Astfel oamenii stau cu bagajele făcute și dorm, afară, în jurul focului.

Citește și: Ce înseamnă HAARP și care este legătura dintre acest program și Noua Ordine Mondială

Aristică Daniel Coiculescu, primarul din Arcani, susține că fiecare casă este monitorizată, iar aproximativ 250 dintre ele au fost afectate de cutremur, potrivit Antena 3 CNN.

La Lelești, toate casele au avut de suferit în urma cutremurului

Specialiștii de la Institutul de Fizică a Pământului susține că au avut loc peste 300 de replici ale cutremurului din Gorj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un alt cutremur s-a produs în România, noaptea trecută, în județul Gorj. Acesta a avut 4,2 grade și a fost urmat de o replică de 3,4.

Citește și: Oamenii de știință au transmis că în interiorul Pământului se află o structură ascunsă. Nucleul scoarței terestre ar fi format din două straturi distincte

Acesta s-a produs la adâncimea de 15 km, anunță Institutul Național de Fizică a Pământului.

Citește și: Cutremur în Croația! Seismul a avut magnitudinea de 5,5

Cutremurul s-a produs la 104km NV de Craiova, 107km SV de Sibiu, 139km V de Pitesti, 165km SE de Timisoara, 184km SE de Arad, 184km S de Cluj-Napoca, 201km V de Brasov, 214km

E de Belgrade, 218km E de Zemun, 224km NE de Nis. La scurt timp acesta a fost urmat de o altă replică, de 3,4 grade pe scara Richter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si