Ludovic Orban a afirmat că măsura Executivului de a închide magazinele la ora 18.00 este aplicată la anumite rate de incidenţă. Orban a menționat că nu a văzut fundamentarea din spatele acestei măsuri. El consideră că Guvernul trebuie să reflecteze asupra acestei restricţii.

Citeste si: Ludovic Orban: Nu în toate sectoarele bugetare este nevoie de reducerea numărului personalului

Ce a transmis Ludovic Orban

„Trebuia să existe o argumentaţie, care să fie făcută pe baza unei fundamentări. De exemplu, când am luat decizia de a închide evenimentele, nunţi, botezuri, mese festive, a fost pe baza analizelor pe care le-am avut din anchetele epidemiologice care stabileau că prima cauză pentru îmbolnăviri, pentru răspândirea virusului erau la aceste evenimente şi atunci am luat decizia să suspendăm o perioadă derularea acestor evenimente. Şi asta, în privinţa oricărei măsuri de protecţie sanitară care presupune o anumită restricţie, trebuie să existe o fundamentare. Ştiu cine a propus măsura. Nu am văzut în spate fundamentarea şi, acum, evident că până la urrmă Guvernul decide, dar cred trebuie să reflecteze asupra, cel puţin, a acestei măsuri”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat vineri la Petreşti, judeţul Dâmboviţa despre subiect.

Citeste si: Orban, anunț despre decontarea transportului şcolar: „Trebuie emise normele metodologice”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

ludovic orban închidere magazine la ora 18
Declarații Ludovic Orban.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat împotriva coronavirus. Ce au transmis oficialii

Mii de oameni s-au revoltat împotriva acestei măsuri, dar și a celorlalte impuse de autorități împotriva pandemiei Sars-Cov-2.

Citeste si: Ludovic Orban, reacție dură după protestele împotriva restricțiilor impuse de autorități: „Ce ar trebui? Să moară mai mulţi?”

Citeste si: Ludovic Orban CV. Vezi ce studii are, dar şi când şi-a început cariera politică fostul premier al României


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si