Marcel Vela, un nou anunţ important pentru români

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat, joi seară, că România înregistrează cifre îngrijorătoare în lupta cu pandemia de coronavirs, iar în tot acest tim autorităţile încă se chinuie să-i convingă pe unii de existenţa virusului, ”mai ales pe cei care cred că din această polemică punctează electoral”.

Author: Andreea Stoica vineri 30 octombrie 2020 , 07:10

Marcel Vela
Marcel Vela
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Marcel Vela a fpcut un apel la responsabilitate şi unitate şi a afirmat că ”nu trebuie să salvăm ţara cu arma în mână, este atât de uşor să purtăm o mască simplă”.

”Dragi prieteni, da, înregistrăm cifre îngrijorătoare, iar în tot acest timp încă încercăm să îi convingem pe unii sau pe alţii de existenţa virusului, mai ales pe cei care cred că din această polemică punctează electoral. S-au format tabere şi suntem blamaţi sau aprobaţi. Sunt dezbateri nesfârşite despre unii de ce cred, iar despre alţii de ce nu cred. Prin căutarea unor argumente pro sau contra, nu facem altceva decât să dăm timp acestui inamic perfid şi invizibil să ia tot mai multe vieţi. Cifrele afişate ne dau fiori reci, iar acelea nu sunt doar cifre abstracte, sunt chiar vieţi omeneşti, sunt semenii noştri care, ieri, erau printre noi.

Cifrele, care marchează numărul de decese anunţate zilnic prin comunicate oficiale, au în spate familii, drame, o pierdere grea, multe lacrimi şi suferinţă. De ce nu încercăm pur şi simplu să ne sprijnim unii pe ceilalţi? De ce să aşteptăm să avem virusul în familiile noastre sau în vieţile noastre pentru a crede în existenţa sa?”, a scris, joi seară, pe facebook, Marcel Vela.

Marcel Vela
Marcel Vela

Citeste si: Orban: „Am depăşit 50.000 de teste capacitate de testare”

Apel la responsabilitate

Ministrul de Interne a făcut un apel la responsabilitate şi unitate.

”Eu cred că a fi precaut în aceste momente înseamnă cu adevărat să îţi iubeşti aproapele şi ţara. Trebuie să acceptăm şi să arătăm astăzi mai mult ca oricând că prin responsabilitate şi prin asumarea măsurilor de protecţie, pur şi simplu ne iubim cu adevărat aproapele. Nu trebuie să salvăm ţara sau viaţa compatrioţilor cu arma în mână... Este atât de uşor să purtăm o mască simplă şi nevinovată şi să fim cu toţii eroii anonimi care salvează o naţiune! Acum, voi sunteţi eroii de care ţara are nevoie! Vă doresc multă, multă sănătate, eroi ai României, oriunde vă aflaţi”, a mai scris Vela.

Citeste si: Un jandarm de 43 de ani care nu credea în COVID a fost răpus de virusul ucigaș. Ultimul mesaj

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi 6.481 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2, 83 decese şi 868 de persoane internate la Terapie Intensivă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si