Record absolut de noi cazuri de COVID-19 în București

Un nou record de infectări cu COVID-19 a fost înregistrat astăzi în București. 1.129 de cazuri, în ziua cu cel mai mare număr de cazuri confirmate în 24 de ore, de la începutul pandemiei.

Author: Alina Raducu joi 29 octombrie 2020 , 17:21

Record absolut de noi cazuri de COVID-19 în București
Record absolut de noi cazuri de COVID-19 în București
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Citeste si: Ce spune Nelu Tătaru despre pacienții COVID-19 asimptomatici care apelează la medicul de familie

Rata de incidență a cazurilor raportată pentru Capitală este de 3,69, în vreme ce Clujul și Sălajul sunt singurele județe din România care au depășit rata de infectare 4

Coeficientul infectărilor la 14 zile, raportat la mia de locuitori este calculat de către direcțiile de sănătate publică, la nivelul municipiului București și al județelor.

Municipiul București conduce topul zilnic, dar și pe cel al numărului de cazuri cumulate de la începutul pandemiei
Bucureşti, 1.129 şi judeţele Timiş, 372, Cluj, 371 și Iaşi, 288 sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus faţă de raportarea de miercuri.

Citeste si: Ceartă de zile mari între Robert și Bianca! „Vreau un cuplu adevărat, nu fake ca și al tău”. Acuzațiile lui Robert i-au scos din sărite pe toți concurenții din „Casa iubirii”: „Ești un prefăcut”- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalistă cu COVID, despre experienţa sa: "Lăsaţi conspiraţiile!"

Cele mai puţine cazuri s-au înregistrat în judeţele Giurgiu, 27, Brăila, 30, Tulcea, 32

Grupul de Comunicare Strategică a menționat că Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a rectificat incidența aferentă zilei de miercuri, comunicată eronat către CNCCI, în urma unei erori de redactare. în urma acestei rectificări, indicele în cazul Municipiului București pentru miercuri a fost de 3,49, și nu de 3,81, așa cum a fost comunicat inițial.

Bucureștiul este pe primul loc și în ceea ce privește numărul total de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 care s-au înregistrat de la începutul pandemiei cu 34.247 de infectări. Urmează judeţele Iaşi cu 10.247, Prahova cu 9.417, Braşov cu 9.315, Suceava cu 9.127.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si