Mesaje de Crăciun 2022. Felicitări de Crăciun 2022. Urări de Crăciun 2022. Cel mai frumos mod de a transmite Săbători fericite celor dragi: Crăciun fericit să aveți!  Transmite-le celor dragi, astăzi, 25 decembrie 2022, un mesaj, o urare sau o felicitare pentru Crăciun!

Consultă aici  cele mai frumoase și noi mesaje, urări și felicitări pentru Nașterea Domnului!

Mesaje de Crăciun 2022

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!”

 Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

De sfintele Sărbători deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!

Citește și: Crăciun Fericit și La mulți ani 2023! Mesaje, urări și felicitări pentru Crăciun 2022 și Anul Nou 2023

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine.

La Mulți Ani!

Mesaje de Crăciun 2022. Felicitări de Crăciun 2022. Urări de Crăciun 2022

Mesaje de Crăciun 2022. Felicitări de Crăciun 2022. Urări de Crăciun 2022

[Sursa foto: Facebook]

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă! Crăciun Fericit şi La Multi Ani cu Sănătate !”.

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Să primiți cele mai dorite şi neaşteptate cadouri voi şi cei apropiaţi.

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, liniște lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!

Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ti cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea și speranța de care ai nevoie! Crăciun fericit!

Felicitări de Crăciun 2022

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

Cățeluș cu parul creț, s-aveți Gepiul in coteț si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anul’ si La Mulți Ani! SĂRBĂTORI FERICITE!

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă! Crăciun Fericit şi La Multi Ani cu Sănătate!

Sărbători Fericite! Crăciun Fericit 2022!

Mesaje de Crăciun 2022. Felicitări de Crăciun 2022. Urări de Crăciun 2022

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mesaje pentru sărbătorile de iarnă 2022- 2023: Crăciun Fericit și un An Nou plin cu iubire, sănătate și liniște în suflet

Moș Crăciun bate la ușa scoate mana din mânușa si va da din palma lui darurile cerului. Lângă brad si lângă foc sa va umple de noroc. Crăciun fericit!

Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

”De Crăciun, să aveţi brad încărcat, bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit!

Citește și: Imagini cu Crăciun Fericit 2022! Felicitări, mesaje și urări

Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie

Urări de Crăciun 2022

Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine

Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare

Citește și: Mesaje de Crăciun 2022: Cele mai frumoase urări şi felicitări cu Crăciun Fericit și un An Nou plin de împlinire, bucurie și sănătate

Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Mesaje de Crăciun 2022. Felicitări de Crăciun 2022. Urări de Crăciun 2022

Mesaje de Crăciun 2022. Felicitări de Crăciun 2022. Urări de Crăciun 2022

[Sursa foto: Facebook]

Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.

Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…”

În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Cristos.”

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!”

Citește și: Sărbători Fericite! Mesaje de Crăciun 2022: urări și felicitări creștine

Mesaje, urări și felicitări în versuri pentru 25 decembrie 2022, de Nașterea Domnului

„Moş Crăciun bate la uşă,

Scoate mâna din mănuşă

Şi vă dă din palma lui,

Darurile cerului,

Lângă brad şi lângă foc

Să vă umple de noroc!

Crăciun fericit!”

Sărbători Fericite! Crăciun Fericit 2022!

Sărbători Fericite! Crăciun Fericit 2022!

[Sursa foto: Facebook]

„Sărbătorile când vin,

Să vă fie coşul plin,

Să aveţi pe săturate,

Casa plină, sănătate,

Punga să geamă de bani,

Mult noroc şi La multi ani!”

„Se zvoneşte că pe seară,

Cineva o să apară,

Pe furiş pe la balcon,

Pe fereastră sau pe horn,

Citeste si: Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier: „Aveam o mașină destul de scumpă. Mașina daună totală. Nu știm cine, a fugit.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Kai Trump, nepoata lui Donald Trump care a dezvăluit o latură neașteptată a bunicului său: ”Este foarte grijuliu și iubitor”- radioimpuls.ro

Vine, vine Moş Crăciun

Să-ţi vestească un an bun!”

Citește și: Urări de Ajunul Crăciunului 2022: Mesaje, imagini cu text și felicitări pentru ziua în care vine Moș Crăciun: „Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun”

„Bradul e împodobit,

Moşul încă n-a sosit,

Începeţi să colindaţi,

Şi pe el să-l aşteptaţi.

Va veni la fiecare,

Cu cadouri şi-o urare:

Un Crăciun plin de iubire,

Sănătate, fericire,

Mult noroc şi împliniri

Şi ani plini de bucurii!”

Mesaje de Crăciun 2022. Felicitări de Crăciun 2022. Urări de Crăciun 2022

Mesaje de Crăciun 2022. Felicitări de Crăciun 2022. Urări de Crăciun 2022

[Sursa foto: Facebook]

”Acum când timpul stă să-şi împartă trupul între vechi şi nou,

Când colindul îşi pregăteşte cu emoţie armoniile,

Când magii străbat distanţele pentru clipa cea de taină,

Acum, după Sfânta poruncă a datinii străbune,

Îţi încredinţez gândurile frumoase de calde urări de fericire,

Sănătate, belşug şi împliniri!

Un Crăciun frumos alături de cei dragi!”

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Crăciun. Iată cine își serbează onomastica pe 25 decembrie 2022

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si