Nicolae Bacalbasa, lansare de carte impreuna cu fratele geaman: "Am colaborat inca din viata intrauterina"

Cel mai cunoscut si mai simpatic doctor din Romania, Nicolae Bacalbasa, a inlocuit astazi stetoscopul cu stiloul! Nu pentru retete, ci pentru a da autografe.

Editor: Viorela Precupas miercuri 22 iunie 2016 , 19:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cel mai cunoscut si mai simpatic doctor din Romania, Nicolae Bacalbasa, a inlocuit astazi stetoscopul cu stiloul! Nu pentru retete, ci pentru a da autografe.
"Noi am colaborat inca din viata intrauterina. A trebuit sa ne obisnuim unul cu celalalt si sa ne acomodam.
Asa ca ne-a fost mai usor", spune doctorul Nicolae Bacalbasa despre fratele sau geaman! Impreuna au lansat astazi cartea.
Asa a debutat discursul scriitorului Nicolae Bacalbasa. In stilul caracteristic, pus pe sotii si jovial, renumitul medic si prresedinte al Consiliului Judetean din Galati de aceasta data nu a mai vorbit despre tratamente, ci despre plisnotii.
Cartea are 2 volume. Spiritul glumet al celor 2 frati nu este transpus insa si printre randurile volumelor. Este o carte despre Basarabia, locul natal al autorilor, cu povesti adevarate despre sange si lacrima, despre teama si speranta.
Cele doua volume "Doi plisnoti care au trecut Prutul" pot fi achizitionate din librarii.

"Noi am colaborat inca din viata intrauterina. A trebuit sa ne obisnuim unul cu celalalt si sa ne acomodam. Asa ca ne-a fost mai usor", spune doctorul Nicolae Bacalbasa despre fratele sau geaman! Impreuna au lansat astazi cartea.

Asa a debutat discursul scriitorului Nicolae Bacalbasa.

In stilul caracteristic, pus pe sotii si jovial, renumitul medic si prresedinte al Consiliului Judetean din Galati de aceasta data nu a mai vorbit despre tratamente, ci despre plisnotii.

Citeste si: Claudia Puican și Armin Nicoară fac eforturi intense să devină părinți: ,,E din ce în ce mai greu''- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Cartea are 2 volume. Spiritul glumet al celor 2 frati nu este transpus insa si printre randurile volumelor. Este o carte despre Basarabia, locul natal al autorilor, cu povesti adevarate despre sange si lacrima, despre teama si speranta.   Cele doua volume "Doi plisnoti care au trecut Prutul" pot fi achizitionate din librarii. 

 


Abonează-te pe


TAGURI
Video
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si