Nicuşor Dan: Au fost efectuate viramentele sumelor stimulentului pentru nou-născuți

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, vineri, că au fost virate sumele necesare de plată a stimulentului pentru nou-născut, pentru dosarele care au fost depuse complet în luna august a anului trecut.

Alina Raducu, vineri 19 februarie 2021 , 18:01

Nicuşor Dan: Au fost efectuate viramentele sumelor stimulentului pentru nou-născuți
Nicuşor Dan: Au fost efectuate viramentele sumelor stimulentului pentru nou-născuți
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Au fost efectuate viramentele sumelor necesare plăţii stimulentului pentru nou-născut, pentru dosarele depuse complet în luna august 2020, pentru plata ajutorului financiar pentru familii monoparentale pentru luna în curs şi pentru plata sprijinului financiar pentru prevenirea abandonului şcolar, tot pe luna în curs.

Când vor fi virați banii pentru copiii cu dizabilități?

Primarul general al capitalei a anunțat și când vor fi virate sumele pentru stimulentul pentru copiii cu dizabilități, acestea urmând să fie virate, ca de obicei, la sfârșitul acestei luni.

Stimulentul pentru copiii cu dizabilităţi va fi virat, ca de obicei, la finalul lunii februarie 2021. De asemenea, am reuşit plata diferenţei de 250 lei, aferentă lunii noiembrie 2020, pentru adulţii cu dizabilităţi, în sumă totală de 13.350.750 lei.

Sperăm ca după aprobarea bugetului Capitalei, succesiv aprobării bugetului naţional de către Parlament, să reuşim să acoperim pe parcursul anului 2021 toate diferenţele de plată, având în vedere faptul că suma totală lunară pentru plata stimulentelor este de 8,4 milioane de euro”, a scris Nicuşor Dan vineri pe Facebook.

Citeste si: Klaus Iohannis conduce vineri ședința CSAT. Ce subiecte sunt discutate


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
SURVIVOR ROMANIA 2021 Simona Hapciuc, ANUNT de ultima ora:"Am sangerari si... SURVIVOR ROMANIA 2021 Simona Hapciuc, ANUNT de ultima ora:"Am sangerari si durei foarte mari..." Ce se intampla cu fosta concurenta si cu fiul ei, Dimitrie
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Lidl şi-a luat clienţii prin surprindere: "Lidl Tour îşi încheie activitatea în... Lidl şi-a luat clienţii prin surprindere: "Lidl Tour îşi încheie activitatea în România"
monitorulcj.ro
O nouă vară fără festivaluri la Cluj? Organizatorii, la mila autorităților O nouă vară fără festivaluri la Cluj? Organizatorii, la mila autorităților
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
infoactual.ro
Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!” Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si