Nora lui Silviu Prigoană e supărată că vântul și ploaia din Chicago o împiedică să-și etaleze ținutele de lux: „Voi purta doar pantaloni de trening”

Corina este partenera de viață a lui Honorius, fiul cel mare al lui Silviu Prigoană.

Author: Matei Vaihan joi 29 octombrie 2020 , 11:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Honorius, băiatul cel mare al lui Silviu Prigoană, s-a însurat, în 2016, cu iubita sa, Corina Bode, după o relație de 7 ani. Honorius și Corina s-au cunoscut în SUA, la Chicago, acolo unde fiul lui Prigoană deține un apartament.

Și Corina locuia tot la Chicago, alături de părinții ei.

Honorius Prigoană
Honorius Prigoană, alături de Corina

După nuntă, Honorius și Corina și-au împărțit timpul între SUA și România, mai ales că au niște afaceri de administrat la noi în țară. În această perioadă, cei doi se află la Chicago. De acolo, Corina ține legătura cu amicii prin intermediul paginii ei de instagram, pe care îi informează, de cele mai multe ori, despre pasiunea ei despre modă și despre ultimele produse achiziționate.

Citeste si: Silviu Prigoană, drama despre care nu știa nimeni! Prima lui soție a murit la doar 30 de ani

Citeste si: Cum și-a pierdut Silviu Prigoană piciorul!? "Am fost şi într-o moarte clinică, a durat cam vreo 8 minute"

Citeste si: Fratele mai mare al lui Silviu Prigoană, fotografie de colecție: ”Pe vremea când unii încă nu au parvenit...”FOTO

Corina Prigoană
Corina Prigoană, într-o ținută de firmă

Corina Prigoană are o colecție de poșete, ceasuri, pantofi și bijuterii 

Astfel, Corina și-a etalat colecția de poșete, ceasuri, pantofi și bijuterii, toate de firmă, care valorează fiecare mii de dolari. Din păcate pentru soția lui Honorius, vremea de la Chicago o împiedică să îmbrace pe stradă aceste ținute. Chicago, supranumit Orașul vânturilor, este celebru pentru furtunile sale, astfel că, în această perioadă, Corina e obligată să își țină hainele de firmă în dulap.

Silviu Prigoană
Silviu Prigoană are patru băieți

Ea a fost pozată îmbrăcată într-un costum de trening, tot de firmă, și le-a transmis amicilor, jumătate în glumă, jumătate în serios: “Vremea asta din Chicago este mohorâtă și îmi strică toate planurile drăguțe în legătură cu ținutele mele. Așa că, până vă voi da din nou de știre, voi purta doar pantaloni de trening.”. Silviu Prigoană are 4 băieți, pe Honorius și Silvius, din prima căsnicie, dar și pe Maximus și Eduard, din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană noră
Corina s-a resemnat să poarte doar costumul de trening


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si