Ion Balint, cunoscut sub numele de Nuțu Cămătaru, este un iubitor al motoarelor puternice. Acesta a deținut o motocicletă sport. Nimeni nu s-a putut gândi la ideea de a fura ceva de la el, fiind cunoscut drept liderul incontestabil al lumii interlope din București. Un hoț și-a făcut curaj și a încercat să facă acest gest.

Citește și: Scandal de proporții între nevestele interlopilor din clanul Corduneanu. Cele două femei se vor întâlni la tribunal, la începutul anului viitor

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

Bărbatul a observat că Nuțu Cămătaru și-ar fi lăsat motocicleta nesupravegheată și a încercat să fugă cu ea. Din cauza faptului că nu putea să o pornească, a luat motocicleta de ghidon și ar fi încercat să plece de lângă vehicul. Nu a trecut mult timp, deoarece a fost imediat prins.

Ce a urmat să se întâmple?

Bărbatul prins se aștepta sa fie bătut de Nuțu Cămătaru. Acest lucru nu s-a întâmplat. Din contră, hoțul a avut parte de o adevărată surpriză. Nuțu Cămătaru a conștientizat că este foarte amărât cel care a încercat să-l jefuiască. Liderului interlop i s-ar fi făcut milă de el și i-ar fi dat de mâncare și un pachet cu haine.

Marian M. a ieșit din nou la furat

Ulterior, Marian M. a ieșit din nou la furat, însă fără succes, căci a fost prins de autorități. Condamnat la închisoare, acesta a fost considerat unul dintre cei mai indisciplinați deținuți.

Citește și: VIDEO- Fiul lui Nuțu Cămătaru s-a căsătorit. Ce invitați importanți au fost la eveniment


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si