O angajată din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava a fost grav rănită în această dimineață, chiar în curtea instituției. Femeia a ajuns de urgență la spital, după ce a fost lovită de un copac doborât de o echipă de lucru.
Angajată lovită de un copac doborât de o echipă de lucru
Potrivit informațiilor transmise de monitorulsv.ro, accidentul s-a produs în această dimineață. Echipa de lucru se ocupa cu lucrări de tăiere a copacilor, pentru lărgirea căii de acces în curtea instituției.
Citește și: Un bărbat de 79 de ani are probleme serioase cu poliția! A incendiat o clădire, a amenințat o femeie și a bătut doi oameni
În timp ce un copac era doborât, o femeie a fost grav rănită.
Copacul s-a prăbușit peste ea, provocându-i leziuni grave la un picior. Victima, coordonator personal de specialitate în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, a fost preluată de urgență de un echipaj medical și transportată la spital, fiind în stare gravă și prezentând leziuni prin zdrobire la un picior.
Accidentul s-ar fi petrecut când femeia ar fi ieșit din clădire, vorbind la telefon. Muncitorii ar fi avertizat-o să evite zona, dar victima nu i-ar fi auzit din cauza zgomotului produs de drujbă.
În loc să meargă pe iarbă, femeia ar fi pășit pe aleea unde se efectuau lucrările, iar copacul deja retezat s-a păbușit pe ea.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro
Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro
Citește și: Ce pensie are Theodor Stolojan, după recalculare. Suma la care a ajuns, la 81 de ani, după ce a fost premier, europarlamentar și economist
Incidentul șocant s-ar fi petrecut sub privirile temătoare ale martorilor, care acuză că zona lucrărilor nu era delimitată corespunzător.
Muncitorii, în schimb, ar fi mărturisit că zona lucrărilor ar fi semnalizată cu un indicator de ”circulație interzisă”.
Echipa de lucru se ocupa de lărgirea căii de acces la DGASPC. Lucrarea avea ca scop îndepărtarea a 12 arbori și era impusă de normele de protecție ale ISU, în vederea autorizării unei investiții de reabilitare a clădirii instituției. De doborârea copacilor se ocupa o echipă de la Direcția Domeniului Public, iar ca măsuri de protecție se pare că au fost închise circulația auto și pietonală de pe principala cale de acces.