O femeie de 30 de ani din Marea Britanie a șocat opinia publică, dar și pe oamenii legii, după ce s-a aflat că și-a maltrat și ucis propriul copil în vârstă de doar trei ani. 

Citește și: VIDEO Detalii șocante după uciderea fetiței de 8 ani din Botoșani. De ce s-a întors la locul faptei unchiul devenit călău? "Maria e alături de îngeri, în rai"

Christina Robinson a fost condamnată pe viață pentru uciderea micuțului Dwelaniyah după ce l-a zgâlțâit violent și copilul a decedat, în urmă cu doi ani.

În timpul procesului, femeii i s-au mai adus și acuzații de cruzime împotriva copiilor, după ce procurorii au prezentat detalii îngrozitoare despre tratamentul primit de copil în săptămânile precedente.

Calvarul prin care a trecut copilul "în numele Bibliei"

Băiețelul fusese opărit cu apă clocotită, prezentând arsuri îngrozitoare și fusese bătut cu o trestie de bambus.

Mama, care era membră a unei secte religioase supranumite "Evreii negri", a declarat în instanță că urma sfaturile din Biblie cu privire la folosirea unui toiag pentru „corecția” copiilor.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

În ciuda rănilor îngrozitoare ale lui Dwelaniyah, Robinson nu l-a dus pe cel mic la doctor.

Ea a continuat să-l maltrateze, iar pe 5 noiembrie 2022 l-a smucit atât de tare încât i-a provocat o leziune cerebrală mortală.

A așteptat mai mult de 20 de minute pentru a suna la urgență. Și-a sunat soțul, care se afla la peste 380 de kilometri distanță, fiind angajat al forțelor aeriene britanice, apoi a căutat pe Google cum să resuscitezi un copil.

Când paramedicii și poliția au sosit, Robinson i-a spus ofițerului minciuni și și-a păstrat calmul, în timp ce medicii încercau cu disperare să-i resusciteze fiul.

În ciuda faptului că probabil și-a pierdut viața în casă, Dwelaniyah a fost dus de urgență la spital pentru noi încercări de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat.

Condamnată la închisoare pe viață

Pentru faptele sale și abuzurile îngrozitoare, femeia a fost inițial condamnată la închisoare pe viață. Ulterior, un judecător a amânat sentința pentru a-i acorda lui Robinson timp să caute un avocat după ce s-a despărțit de echipa ei chiar înainte de sfârșitul procesului.

Citeste si: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

Robinson a fost, de asemenea, condamnată pentru neglijarea copilului întrucât s-a constatat că îl lăsa pe Dwelaniyah singur acasă pentru că avea o aventură sentimentală cât timp soțul era plecat.

În timpul procesului, Robinson a fost rugată să facă declarații pentru a se apăra, întrucât se reprezenta singură.

Ea a negat acuzațiile și a spus: „Mă rog pentru ziua în care se va face dreptate”. „Nu mi-am ucis copilul în niciun fel, oricum alege acuzarea să spună asta, oricum dorește cineva să-l imagineze. Voi susține întotdeauna același lucru.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si