Cosmarul Mariucai, fetita de 8 ani a Cristinei Negrei, a inceput la sfarsitul anului 2015, atunci cand mama ei a inceput o relatie cu Viorel Margarit. Cei doi intretineau relatii sexuale sub privirile fetitei, la care ar fi participat si alti barbati trecuti de 70 de ani. De multe ori, si fetita a fost obligata de mama sa participe la aceste orgii.

Totul a iesit la iveala cand fetita a povestit ce se intampla unei vecine, care a alertat indata autoritatile

"Eu am salvat-o, mititica. Nu pot eu sa va spun ce mi-a povestit, saraca. In ziua de Pasti am gasit-o dormind pe jos, pe ciment, iar in camera mai erau alti cinci barbati. A indurat multe. Pe mama ei ar fi imbatat-o, iar fetei i-au facut ce i-au facut. Eu le-as fi dat inchisoare pe viata, pentru ce au fost in stare ei sa faca", povesteste Mariana Strechioiu, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Bunica fetei sustine ca nu putut sa intervina pentru ca fiica ei o batea. Controlul psihiatric a demonstrat ca femeia avea discernamant cand si-a supus fetita abuzurilor. Acum, ea nu isi va mai putea vedea copila timp de cinci ani dupa ispasirea pedepsei.

Cititi mai mult AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si