Paula Vieru, adevărul despre relaţia dintre Faimoşi: "Băieţii au fost puşi la zid de Monica şi Cristina"

Paula Vieru, proaspăt eliminată de la Exatlon, a vorbit la FanArena despre conflictele din echipa Faimoşilor, dar şi despre relaţia ei cu foştii concurenţi.

Author: Madalina Cotorceanu joi 15 noiembrie 2018 , 08:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Paula Vieru, proaspăt eliminată de la Exatlon, a vorbit la FanArena despre conflictele din echipa Faimoşilor, dar şi despre relaţia ei cu foştii concurenţi.
 
"În competiţia asta eşti călcat în picioare dacă greseşti prea mult. Nu contează câte puncte aduci. Erai criticat dacă ai greşit.
Erai pus la zid. Băieţii au fost puşi la zid de către cele două fete, criticaţi că nu aduceau puncte.
 
 
 
În integrarea mea în echipă, Giani nu şi-a pus amprenta. Nici el nu este integrat în echipă. Sunt caractere diferite acolo. Eu am făcut o echipă foarte bună cu băieţii. Giani m-a ajutat pe traseu. Pe mine m-a ajutat faptul că mi-a strigat de pe margine tot ce ai de făcut. Pe noi ne-a ajutat lucrul asta.", a spus Paula Vieru la FanArena. 
 
Paula a vorbit şi despre cearta cu faimoasa Cristina.
 
"Între mine şi Cristina a fost un uragan, dar a trecut. Peste câteva minute am plecat pe traseu, iar după primul punct a venit şi m-a pupat. A trecut repede. Eu nu am vrut să mă impun, însă eu când am ajuns acolo mi s-a cerut să mă comport pe traseu ca un sportiv venit de 2 luni.
 
 
Nu am avut timp de acomodare, să greşesc, să pierd. Mie mi s-a părut normal să avem şi aceleaşi drepturi şi în afara traseului. Acest lucru nu mi s-a permis", a mai spus Paula Vieru.
 
 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si