Prăjitură cu caise: O reţetă delicioasă de vară. Prăjitura cu caise este un desert simplu și rapid, ideal pentru a vă delecta cu gustul dulce acrișor al fructelor de vară împreună cu familia!

Rețeta de prăjitură pufoasă de caise este ideală pentru zilele de vară. Iată cât de simplu se prepară această prăjitură deliciasă!

Ingrediente- Prăjitură cu caise

Pentru cremă

  •  100 g unt
  •  1 kg caise
  •  4 linguri lapte
  •  400 g făină
  •  1 plic praf de copt
  •  1 plic zahăr vanilat
  •  4 ouă
  •  250 g zahăr
  •  250 g unt

Citeste si: Pandişpan cu căpşuni: Reţeta veche de acum 100 de ani

Pentru aluat

  •  125 g zahăr
  •  1 lingurita scortisoara

Prăjitură cu caise: O reţetă delicioasă de vară

Prăjitură cu caise: O reţetă delicioasă de vară

Mod de preparare- Prăjitură cu caise

Prăjitura cu caise este un desert perfect pentru atunci când ai poftă de ceva dulce, savuros și răcoros!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mai întâi, se amestecă untul cu zaharul cu ajutorul mixerului, apoi se pun ouăle pe rând,  un plic de zahăr vanilat, laptele şi apoi faina amestecată cu praful de copt.

Citeste si: Dulceaţă de căpşuni: Reţeta veche a bunicii

Pasul următor: se toarnă compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt şi se pun deasupra caisele jumatăţi şi crema, obţinută prin amestecul untului foarte rece cu zaharul şi cu scorţişoară.

Citeste si: Spumă de căpşuni: Cea mai delicioasă reţetă

Prajitura cu caise se coace la foc potrivit, 45-50 de minute, şi se serveşte rece, taiata în patraţele potrivite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si