Dima Priceputu, primarul comunei Viziru din judeţul Brăila, a murit în noaptea de marți spre miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. El a fost internat în spital în urmă cu trei săptămâni după ce se infectase cu virusul SARS-CoV-2.

Citeste si: Arhiepiscopul Tomisului: „Am alergii şi nu mă vaccinez. Nu am de ce, că nu mă îmbolnăvesc”

Primarul PSD nu era vaccinat anti-COVID

Dima Priceputu, primarul comunei Viziru din județul Brăila, a fost confirmat cu COVID-19 la începutul lunii aprilie. Bărbatul în vârstă de 79 de ani a fost internat în secţia COVID a Spitalului Judeţean Brăila.

După 14 zile, primarul a fost mutat la Terapie Intensivă. Din cauza COVID 19, plămânii au fost grav afectaţi, iar bărbatul a murit miercuri dimineaţa, conform Adevarul. Potrivit unor surse medicale, bărbatul nu era vaccinat anti-coronavirus.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii. Un celebru tenor s-a stins din viață

Primarul a dat semne de îmbunătățire, dar în final a cedat în fața COVID

Informația a fost confirmată pentru Vocea Brailei de președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Chiriac, care a precizat că Priceputu a decedat în noaptea de marți spre miercuri, la Secția Anestezie, Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acesta ar fi dat semne de îmbunătățire în ultima perioadă și fusese mutat într-o zonă unde nu erau pacienți COVID-19.

Dima Priceputu a câstigat fotoliul de primar al comunei Viziru la alegerile locale din 2020, din partea PSD. Acesta a fost primar în mai multe mandate, cel mai recent fiind în 2012-2016 din partea PDL. 

Dima Priceputu, primarul comunei Viziru din judeţul Brăila, a murit în noaptea de marți spre miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.[Sursa foto: Facebook]

Potrivit lui Chiriac, comuna Viziru va fi condusă o perioadă de viceprimarul Ana-Cornelia Macrineanu, până când Guvernul va stabili data pentru organizarea alegerilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si