Vremea în București

Vremea rămâne rece şi în zona Capitalei. O să avem atmosfera schimbătoare, vânt activ şi ninsoare slabă sau lapoviţă, spre seară şi după lăsarea nopţii. Maxima ajunge la 6 grade, iar la noapte, temperatura coboară până la minus 4 grade în cartierele de la marginea oraşului.

Citeste si: Prognoza METEO pentru următoarele 2 săptămâni! ANM anunță ninsori și ploi în toată țara

Vremea la munte

Vremea la munte

La munte se face mai frig decât ieri. O să ningă în Carpaţii Meridionali şi în Orientali, dar în celelalte masive se arată soarele. În zona montană înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 90 Km/h şi asta înseamnă viscol şi vizibilitate redusă.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăgan, găsim atmosfera schimbătoare, vânt intens, lapoviţă şi ninsoare, mai ales în a doua parte a zilei. Temperaturile se menţin la valori foarte scăzute pentru această perioadă şi se opresc pe la 5...6 grade.

Mai sus,  în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, se răceşte faţă de ieri şi după prânz vor fi cel mult 4...5 grade. Se adună norii, mai vin ceva ninsori, iar vântul are intensificări susţinute.

Citeste si: VIDEO- Cod galben de ninsori în România. ANM anunță ninsori, vânt puternic şi vreme deosebit rece, până joi dimineaţă

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina, va fi destul de înnorat. O să ningă din când în cand şi vântul va sufla cu putere. Aşadar, avem vreme de iarnă şi temperaturi foarte scăzute, în jur de 2...3 grade.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, găsim vreme mai bună, soare, înnorări trecătoare şi un pic de vânt. Va fi însă frig pentru acest moment al anului. Pe la amiază se vor înregistra 4...5 grade, iar la noapte vor fi minus 5 grade şi o să apară bruma.

În ţinuturile vestice, ne aşteaptă o zi destul de însorită, cu temperaturi mai ridicate decât în celelalte zone. Pe aici se ating 8...9 grade, dar şi acestea sunt valori mai scăzute decât ar fi normal. La noapte vor fi condiţii de brumă şi aici.

În Transilvania  o să ningă, mai ales în zonele de munte, iar pe creste, vântul va sufla tare şi va viscoli ninsoarea. Temperaturile lasa mult de dorit. Maximele se opresc pe la 5 grade, iar la noapte, în depresiuni se ating minus 10 grade.

Vreme rece avem şi  în zona Olteniei. Apare trecător soarele, dar mai vin şi ceva precipitaţii slabe, îndeosebi ninsori. Maximele nu reuşesc să treacă de 7...8 grade.

În sudul ţării  este vreme bună acum, dimineaţa, însă mai târziu se înnorează şi o să fie un pic de lapoviţă sau ninsoare. Temperaturile, puţin mai scăzute decât ieri, se opresc pe la 5...6

grade.

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a spus înainte să fie ucisă de urs: "Ajutor, mă atacă!"- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si