Prognoza meteo: Surprize majore în următoarea lună

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza meteo pentru următoarea lună. Vom avea parte de surprite majore!

Author: Andreea Stoica vineri 16 octombrie 2020 , 09:32

Prognoza meteo
Prognoza meteo
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni vremea se încălzește și va ploua puțin . În primele două săptămâni de prognoză meteo temperaturile vor fi peste cele normale acestei perioadei.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19.10.2020 – 26.10.2020

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice și la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26.10.2020 – 02.11.2020

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Citeste si: Alexandru Rafila, critici dure la adresa medicilor care iau șpagă de la pacienți: „Nu există vreo justificare”- kanald.ro

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă- wowbiz.ro

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Prognoza meteo pentru săptămâna 02.11.2020 – 09.11.2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 09.11.2020 – 16.11.2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor deficitare în regiunile extracarpatice.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si