Potrivit documentului completat recent, Raed Arafat si-a vandut vila cu etaj de langa Targu-Mures. Fostul sef al SMURD, in prezent secretar de stat la Ministerul Afacerilor de Interne, sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, si-a depus declaratia de avere, din care reiese ca, la sfarsitul lui 2017, si-a vandut casa de 170 de metri patrati, al carei proprietar era din 2001.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”- wowbiz.ro

Raed Arafat si-a vandut vila cu etaj de langa Targu-Mures. Si-a cumparat un apartament de 100.000 euro langa Bucuresti

Raed Arafat a primit 82.500 de euro pe vila care se afla la Sangeorgiu de Mures, la 7 kilometri de Targu Mures, pe o colina, intr-un cartier select. Medicul trecea tot mai rar pe acolo, pentru ca s-a mutat cu serviciul in Bucuresti. De aceea, in 2013, Arafat si-a cumparat un apartament intr-un cartier rezidential din Stefanestii de Jos, pe care l-a achizitionat cu 100.000 de euro.
 

Raed Arafat si-a vandut vila cu etaj de langa Targu-Mures. Are un salariu de 9.510 lei pe luna

In decembrie 2017, Raed Arafat si-a vandut vila cu etaj de langa Targu-Mures.

Din declaratia de avere reiese ca Arafat a avut un salariu anual, de secretar de stat, de 114.120 lei, adica 9.510 lei pe luna. In conturi, Raed Arafat are aproape 40.000 de euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si