Războinicul Alex Nedelecu de la Exatlon, vânzător la un celebru fast-food pentru o zi! Campania umanitara la care a participat pentru a ajuta copiii nevoiaşi

Alex Nedelcu, războinicul de la Exatlon din primul sezon, a fost vânzător la un celebru fast-food în întreaga lume pentru câteva ore.

Author: M.C.B. Webeditor: E. V. vineri 23 noiembrie 2018 , 15:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alex Nedelcu, însoţit de colega noastră, Anca Ciota, prezentatoarea rubricii Meteo în cadrul Ştirilor Kanal D, au fost implicaţi într-o campanie umanitară de succes, care încearcă să ajute câteva familii care nu au avut prea mult noroc în viaţă. 

Prin campania lansată

de un celebru fast food din întreaga lume, cei doi au ajutat la strângerea banilor pentru construirea a două case care urmează să fie ridicate pentru părinţii care au copiii bolnavi de cancer şi pe durata şederii lor în spital sunt cazaţi gratuit în casele oferite de respectivul fast food. 

Donaţiile se fac în perioada 19-25 noiembrie, iar orice bănuţ poate fi de folos. Fanilor nu le-a venit să creadă când l-au văzut pe celebrul Războinic la casele de marcat, vânzând produsele. 

Ipostaza în care l-au văzut a fost de apreciat, iar Alex Nedelcu a dat dovadă, din nou, că are un suflet bun şi un caracter frumos, aşa cum s-a văzut şi pe parcursul competiţiei

Exatlon, susţin fanii. 

Sursă foto: Dana Luţu- reporter Ştirile Kanal D


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si