Rikki, vedetă TikTok, a încărcat pe pagina sa un videoclip, încercând să demonstreze că rețelele sociale promovează de multe ori imagini false ale realității. Aceasta a primit peste un milion de vizualizări în doar două zile de la publicare. În clip, Rikki arată o imagine ,,perfectă'', iar apoi face publică imaginea originală înainte de a fi editată.

Citeste si: Fanii din TikTok, clienti in local

,,Acest lucru mă ajută mai mult decât știi tu''

După postare, oamenii au reacționat la videoclipul lui Rikki spunând că este foarte curajoasă pentru gestul făcut, iar alții au spus că videoclipul său a inspirat multe persoane. Un utilizator de pe pagina sa a spus:,, Acest lucru mă ajută mai mult decât crezi tu.''.

Acest videoclip a încurajat mai multe persoane să se accepte așa cum sunt ele, fără să se mai lase infuențate de imaginea perfectă a celorlalți.

Imaginea editată a lui Rikki  pe care a arătat-o ​​în videoclipul ei TikTok.

Imaginea editată a lui Rikki pe care a arătat-o ​​în videoclipul ei TikTok.

[Sursa foto: tiktok.com/@rikkisandhuu]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: O vedetă TikTok de 19 ani, ucisă la cinematograf

Videoclipul lui Rikki a primit 200.000 de aprecieri în primele 48 de ore

Videoclipul său pare că a avut mult succes, fiind distribuit de mulți internauți. De asemenea, a avut un mare impact pentru mulți oameni care se lăsau descurajați.

Pe lângă cei care au fost influențați pozitiv, au existat și utilizatori care au acuzat-o pe Rikki de faptul că mereu și-a editat pozele.

Aceasta a răspuns mai apoi: ,,Nu-mi mai editez pozele, ci doar luminozitatea sau saturația. Doar am încercat să arăt că nu trebuie să crezi tot ce vezi pe internet.''

Citeste si: TikTok, crestere fulminanta

Sursa: mirror.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si