Un accident mortal a avut loc în comuna Partizani, din județul Tulcea. Autorul accidentului se pare că este un bărbat care se afla sub influența alcoolului și nu poseda permis de conducere.

Accident mortal produs de un bărbat fără permis, aflat la volan sub influența alcoolului

Tragedia a avut loc în comuna Partizani, din județul Tulcea. Potrivit primelor informații transmise de IPJ Tulcea, un bărbat în vârstă de 47 de ani este autorul tragicului accident.

Citește și: Plângeri penale pe bandă rulantă, din cauza unui copil, la o școală din Târgu Jiu! Părinții au declanșat un scandal monstru și aduc acuzații grave: "Nu se poate. Vor să mușamalizeze"

Accident mortal, în Tulcea.

[Sursa foto: IPJ TULCEA]

Se pare că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit un stâlp din afara părții carosabile. 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

În urma impactului puternic, o femeie în vârstă de 70 de ani, pasageră în mașina condusă de bărbat, a murit. Un alt pasager a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Tulcea.

Ajunse la fața locului, autoritățile au descoperit mai multe nereguli. Se pare că bărbatul nu deținea permis de conducere, mașina nu era înmatriculată, iar numărul de înmatriculare al autovehiculului era fals. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul indica o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Citește și: VIDEO Imagini șocante cu roboții care ar putea să facă oamenilor operația de transplant de cap! Creierul ar putea trăi sute de ani! Care este opinia experților

S-a urcat la volan sub influența alcoolului, fără permis de conducere și a produs un accident mortal, în Tulcea

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile continuă cercetările. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea mai multor infracțiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul având numărul de înmatriculare fals. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si