Este o situați conflictuală între părinți și conducerea unei școli, la Târgu Jiu. Din cauza unui copil problemă, cum este considerat unul dintre micuți de majoritatea părinților, aceștia refuză să își mai ducă proprii copii la școală, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Conflict la o școală din Târgu Jiu, din cauza unui copil

Conflictul între părinți și reprezentanții instituției de învățământ ar fi început în urmă cu o săptămână.

Aflați la grupa pregătitoare, doi copii s-ar fi îmbrâncit. După isprava micuților, mama unuia dintre ei ar fi mers la învățătoare pentru a cere rezolvarea urgentă a problemei.

Citește și: Un nou deces din cauza rujeolei, la un copil nevaccinat! Dr. Mihai Craiu trage un semnal de alarmă: "Nu este o boală banală"

Imagine reprezentativă pentru doi copii care sunt supărați

[Sursa foto: istockphotos]

Părinții sunt revoltați pentru că nu ar fi prima abatere a copilului respectiv. Se pare că, în semn de protest, 21 de părinții au decis să nu își mai ducă copiii la școală, până când instituția nu va lua măsuri în privința copilului care ar genera probleme.

„Am făcut tot ce ține de noi ca să mediem aceste conflicte, dar nu putem să mediem noi conflictul dintre un părinte și un învățător atâta timp cât părintele își arată disprețul față de dascălul respectiv.

Nu e conflict între copil si copii, copil și învățătoare. Este o dispută legată de orgolii”, a declarat directorul școlii, conform aceleiași surse.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Două mămici au depus sesizări la Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

„La sediul ISJ Gorj au fost depuse sesizări din partea unor părinți, 2 mămici. S-a constituit o comisie care va verifica toate aspectele semnalate de părinți”, a declarat inspectorul școlar, conform aceleiași surse.

Părinții consideră că este de datoria școlii să rezolve problemele care ar fi generate de un singur copil. Aceștia acuză instituția de încercarea de a mușamaliza conflictul.

Citește și: VIDEO Imagini șocante cu roboții care ar putea să facă oamenilor operația de transplant de cap! Creierul ar putea trăi sute de ani! Care este opinia experților

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Imagine reprezentativă pentru sală de clasă goală

[Sursa foto: istockphotos]

„Nu este o siguranță. Am înțeles că e obligatoriu învățământul, dar și școala e obligată să asigure un confort, un mediu netoxic. Copiii ăștia trebuie să învețe carte. Nu se poate ca din cauza unui copil din grup să sufere o clasă întreagă. Vor să mușamalizeze doar pentru renumele școlii”, a declarat un părinte, conform aceleiași surse.

Potrivit sursei citate anterior, în urma situație create, învățătoarea ar fi avut un atac de panică și a ajuns la unitatea de urgențe.

Cazul ar fi ajuns și în atenția polițiștilor, care fac cercetări după ce au fost făcute două plângeri penale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si