Dorin Cioabă, Regele Internațional al Romilor, este candidatul Partidei Romilor Pro Europa pentru primăria din Sibiu. În această dimineață, Cioabă s-a dus la vot, fiind fotografiat în fața vilei pe care și-o ridică la Sibiu, lângă cea construită de tatăl său, Florin, în anii '90.

Construcția e în toi, putându-se observa niște coloane înalte, stil care seamănă cu cel colonial pe care Cioabă l-a descoperit atunci când a vizitat SUA.

Cioabă s-a dus la vot la costum, cu o pălărie pe cap și cu o eșarfă pe care este redat steagul Uniunii Internaționale a Romilor. „Mergem cu totii la Votare”, a postat Cioabă.

Citeste si: Clipe de groază pentru o candidată la alegeri! 4 mașini ale familiei sale au fost găsite cu cauciucurile tăiate, cu câteva ore înainte de vot!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Peste 19 milioane de alegători sunt aşteptaţi azi la urne pentru a decide cine le va administra localităţile şi judeţele în următorii patru ani

Citeste si: El e primarul care candidează singur la alegeri de 12 ani! Pentru că nu are contracandidat, Marian Mușat are nevoie de un singur vot pentru a ieși din nou primar!

Dorin Cioabă
Dorin Cioabă, fotografiat înainte să se ducă să voteze

Dorin Cioabă vrea să-i calce pe urme lui Klaus Iohannis

Când și-a anunțat candidatura, Cioabă a explicat că vrea să-i calce pe urme lui Klaus Iohannis, un alt minoritar care a fost primar la Sibiu. “ Am zis că poate electoratul din Sibiu are înclinaţie spre minorităţi. Dacă nu vrea să voteze candidatul PNL-ului, PSD-ului, a votat nemţii, acum e rândul nostru, poate să voteze un rom”,  a declarat Dorin Cioabă.

Și alt reprezentant al familei Cioabă participă la alegerile locale. Este vorba despre Daniel Cioabă, fratele lui Dorin, care candidează pentru funcţia de consilier local la Sibiu. Și Daniel Cioabă candidează tot din partea Partidei Romilor Pro Europa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si