Inainte sa incepi o dieta afla ca trebuie sa te documentezi, sa iti faci un plan de bataie si sa iti stabilesti cateva reguli pe care sa le respecti in procesul tau de slabire rapida.

Daca vei tine cont de sfaturile noastre si iti transforma stilul de viata, o sa slabesti mai multe kilograme intr-o singura saptamana. (Afla totul despre dieta indiana) 

 

 

1. Slabire rapida prin micsorarea portiilor de mancare

 

Odata cu trecerea timpului, portiile de mancare au devenit din ce in ce mai mari, indiferent ca vorbim despre mancarurile sanatoase sau despre cele mai putin sanatoase.

Poti sa-ti reduci greutatea corporala daca acorzi atentie cantitatii de mancare pe care o consumi la o masa. Ca un mic secret, o portie de mancare nu trebuie sa fie mai mare decat cantitatea care ti-ar incapea in cei doi pumni ai tai uniti intre ei.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

2. Slabire rapida prin controlul caloriilor

 

Atunci cand organismal tau se obisnuieste cu numarul de calorii pe care le primeste in fiecare zi, pierderea in greutate devine mai dificila, deoarece acesta se acomodeaza cu ritmul de arderi.

Corpul tau este, in mod obisnuit, adaptat unui numar de 1800 de calorii pe zi. Daca ai grija ca numarul de calorii sa fie din ce in ce mai mic, de la o zi la alta, o sa topesti rapid kilogramele in plus. Consuma intr-o zi pana la 1600 de calorii, a doua zi 1300 iar a treia zi revino la 1600 si tot asa.

 

3. Slabire rapida prin miscare

 

Partea cea mai importanta a oricarei diete este formata din exercitiile fizice.

Gandeste-te ca pentru a te mentine la greutatea de acum trebuie sa faci macar 10.000 de pasi intr-o zi. In aceste conditii, ia in calcul sa mergi la sala sau sa faci 20 de minute de miscare continua, controlata, sau o alergarea de 5 km, la 2-3 zile, daca vrei sa pierzi in greutate.

4. Revitalizarea metabolismul declanseaza slabirea rapida

 

Proteinele si vitaminele din legume sunt foarte bune pentru metabolismul tau si in timp te pot ajuta sa nu mai consumi mancare de tip fast-food. (Cele mai populare diete) 

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

Poti sa mananci mai multe proteine benefice, respectiv sa consumi de doua ori pe saptamana peste (somon) care contine omega 3 si are rolul de a accelera arderea grasimilor din organism.

Adauga in alimentatia ta ghimbirul, alimentul aditional care iti ajuta metabolismul. Acesta creste temperatura corpului si creste randamentul metabolismului cu pana la 20%.

 

5. Slabirea rapida prin consum de apa

 

Toata lumea stie ca apa inseamna sanatate, insa nu toti cunosc faptul ca apa te ajuta sa scazi in greutate.

In periodele in care vrei sa slabesti si ai o dieta saraca in grasimi, te sfatuim sa cresti consumul de apa. Consumul ridicat de apa conduce la eliminarea toxinelor din organism, curata si da senzatia de satietate. Daca o sa bei pana 2,5 litri de apa pe zi, o sa ajungi sa consumi 200 de calorii mai putin pe zi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si