Soţia lui Crin Antonescu are conturile pline! Europarlamentarul Adina Vălean a economisit 300.000 de euro!

Din declaraţia de avere reiese că soţia lui Crin Antonescu are conturile pline. Adina Vălean este europarlamentar.

Matei Vaihan, miercuri 19 decembrie 2018 , 16:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Documentele arată că soţia lui Crin Antonescu are conturile pline. Europarlamentarul Adina Vălean şi-a depus declaraţia de avere, iar la rubrica activelor financiare a completat că deţine mai multe conturi în leu, euro şi dolari, totalul fiind de aproximativ 300.000 de euro. La rubrica bunurilor mobile, Vălean a notat că are un teren de aproape 4.000 de metri pătraţi şi o casă de locuit la Drajna (judeţul  Prahova), dar şi două apartamente şi un garaj în Bucureşti, împreună cu Crin Antonescu.

Soţia lui Crin Antonescu are conturile pline. Adina Vălean are un salariu de 6.669 de euro pe lună

Vălean mai are un Mercedes din 2013 şi un BMW din 2007, dar şi bijuterii a căror valoare estimată este de 18.000 de euro. Pe 27 aprilie 2018, Vălean a vândut un BMW cu 6.700 de euro. Europarlamentarul are datorii la două bănci, soldul fiind de 47.000 de euro. La Parlamentul European, Vălean a încasat o indemnizaţie anuală de 80.037 de euro, adică 6.669 de euro pe lună.

Soţia lui Crin Antonescu are conturile pline. Adina Vălean a primit peste 200.000 de euro de la Parlamentul European

E clar că soţia lui Crin Antonescu are conturile pline.

Adina Vălean a mai notat că a încasat, tot de la Parlamentul European, 26.611 euro pentru transport, 48.659 de euro pentru diurnă şi 52.104 euro pentru cheltuieli generale. În total, Vălean a primit 207.411 euro, astfel că a dispus de 17.284 de euro pe lună.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si