Soția lui Ghiță Ciobanul a început să pozeze provocator! Andreea are 3 copii cu simpaticul oier FOTO

Ghiță Ciobanul a devenit cunoscut încă de acum câțiva ani, atunci când întruchipa un personaj simpatic dintr-o reclamă la telefonia mobilă

Petru Luca, marți 22 septembrie 2020 , 17:35

Ghiță
Ghiță Ciobanul la nunta cu Andreea
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ghiță Ciobanul a devenit cunoscut încă de acum câțiva ani, atunci când întruchipa un personaj simpatic dintr-o reclamă la telefonia mobilă. După ce contractul cu primul operator de telefonie s-a încheiat, Ghiță a stat pe bară cîteva luni, după care a semnat cu un operator rival de telefonie, reluându-și aparițiile zilnice la tv, în diverse spoturi.

Ghiță Ciobanul și Andreea au împreună 3 copii. Cei doi apar împreună în reclame 

Originar din satul Jina, acolo unde chiar este un cioban autentic, Ghiță este căsătorit cu Andreea, cu care are trei copii. În ultimul timp, în ciuda faptului că are mereu multă treabă cu mersul gospodăriei, partenera lui Ghiță - care apare de multe ori în spoturi alături de soțul ei - și-a făcut timp și a realizat și câteva fotografii provocatoare, bine primite de prietenii ei virtuali.

Ghiță
Andreea are trei copii cu Ghiță

Citeste si: Ghiţă Ciobanul ameninţă cu greva foamei în faţa Ministerului Agriculturii! Din vedetă TV, cel mai cunoscut oier din ţară, tratat ca un infractor de oficialii de la Bucureşti

Toamna trecută s-a dovedit cu ghinion pentru cel mai cunoscut cioban din România. Și asta pentru că Ghiță a fost anunțat de autorități că din conturile lui bancare au dispărut 4000 de lei, subtilizați de două angajate ale băncii, care în total au furat aproape 800000 de lei din banii clienților. Ancheta demarată de DIICOT a dovedit faptul că cele două angajate - un ofițer de cont și un casier - au operat fără autorizație pe conturi, în interes personal, vreme de mai mulți ani. 

Ghiță
Soția lui Ghiță știe să pozeze provocator

Inculpatele au scăpat cu închisoare cu suspendare, majoritatea clienților păgubiți și-au primit înapoi banii, mai puțin Ghiță Ciobanul și alți 16 ciobani din pitorescul sat Jina. Aceștia sunt deciși în continuare să-și caute dreptatea în instanță, dar perioada pandemiei, când procesele au fost blocate din acest motiv, le-a amânat un pic demersurile. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si