Soția lui Petre Roman și-a anunțat revenirea în muzică! Silvia Chifiriuc a lansat 3 albume în 30 de ani!

Cântăreața Silvia Chifiriuc a anunțat că va lansa o piesă nouă, după o pauză îndelungată.

Matei Vaihan, vineri 25 septembrie 2020 , 13:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Petre Roman, fostul prim-minsitru al României, s-a însurat, în 2009, cu cântăreața Silvia Chifiriuc, după ce a divorțat de prima soție, Mioara Roman. Chifiriuc era o cântăreață obscură, apărută la începutul anilor 90. Chiar în 1990, ea și-a lansat albumul de debut, “O pisica indragostita”. Prima înregistrare cu Silvia Chifiriuc datează din 1992, când partenera de viață a lui Petre Roman a apărut la TVR interpretând piesa ”Aş vrea”, muzica şi textul fiind semnate de Adrian Ordean. 

Silvia Chifiriuc
Silvia Chifiriuc, pozată în studioul de înregistrări

Pe site-urile secializate, Silvia Chifiriuc mai figurează cu două albume, „Un ultim rămas bun”, lansat în 1994, și „E voia ta”, apărut în 2013. Așadar, din 1990 și până în rezent, adică în 30 de ani, Chifiriuc a lansat doar trei albume. Zilele trecute, nevasta lui Petre Roman și-a anunțat amicii că se pregătește de lansarea unei melodii noi. “Toamna vine cu roade noi pe acorduri muzicale. Piesa nouă de dragoste în lucru - ,,Bine ai venit iubire. Vă îmbrățișez dragii mei”, a scris Silvia Chifiriuc, care a postat și două fotografii care o înfățișează în studio, în timpul înregistrărilor. În ultimii ani, Silvia Chifiriuc a avut o activitate muzicală aproape inexistentă.

Citeste si: Petre Roman urmeaza sa fie tata pentru a treia oara, la 71 de ani! Silvia Chifiriuc a facut anuntul cel mare!

Citeste si: Sotia lui Petre Roman va canta in spectacolul dedicat Madalinei Manole, dar nume mari ale muzicii usoare nu au fost invitate! Fanii sunt revoltati: „Cine e Silvia Chifiriuc? A devenit si ea artista. Ce sa zic!”

Citeste si: Asa arata Silvia Chifiriuc in 2009, cand s-a maritat cu Petre Roman. Cum a ajuns sa arate acum? Transformarea e fabuloasa!

Silvia Chifiriuc
Silvia Chifiriuc știe să cânte și la orgă

Silvia Chifiriuc a câștigat doar 5.000 de lei din muzică anul trecut

În perioada 2012-2016, când Petre Roman a fost deputat, acesta a completat declarații de avere din care trebuia să reiasă și ce venituri încasează soția sa. În declarațiile din 2012 și 2013, Petre Roman nu a trecut nimic în dreptul veniturilor anuale ale soţiei, semn că Chifiriuc nu a avut activitate artistică. În 2014, Petre Roman a completat că Silvia Chifiriuc a câştigat 2.500 de lei într-un an din „spectacole muzicale-manifestare artistică”.

În 2015, veniturile anuale ale cântăreţei au fost de 4.000 de lei, pentru ca în declaraţia de avere completată de Roman, în 2016, câştigurile acesteia să fie de 6.500 de lei.  În august 2020, Roman a depus o nouă declarație de avere, pentru că va candida pentru un post de consilier. La veniturile soției, Roman a notat că Silvia Chifiriuc a primit 2.000 de lei pentru participarea la un program de televiziune și 3.000 de lei din drepturi de autor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si