Târgul Moşilor de Toamnă va avea loc la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti
Târgul Moşilor de Toamnă se va ține în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie, conform organizatorului Fundaţia Kogaion 115, iar intrarea este liberă.

In articol:
- Intrarea este liberă, la Târgul Moşilor de Toamnă
- Vizitatorii Târgului Moșilor de Toamnă își pot umple cămara cu bunătăți dintr-o ofertă gastronomică deosebit de variată
Pentru praznicul Moşilor de toamnă, toţi creştinii care vor să împartă pachete pentru sufletele celor adormiţi sunt aşteptaţi de gospodine din Bucovina, care vor coace la faţa locului colaci
Intrarea este liberă, la Târgul Moşilor de Toamnă
Meşteşugarii veniţi la acest eveniment vor expune o diversitate de ţesături şi costume tradiţionale, ceramică maramureşeană şi de Corund, icoane pictate pe lemn şi pe sticlă, covoare ţesute la război, măşti populare, jucării din lemn şi din pânză lucrate manual, obiecte de gospodărie şi mic mobilier din lemn sculptat, zgărdane, chimire şi cojoace, decoraţiuni din lavandă şi din lut, creme şi uleiuri fabricate artizanal,
din ingrediente naturale.
Târgul Moşilor de Toamnă va avea loc la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti
Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri
Citeste si: Când apare în România Cyberpunk 2077, cel mai așteptat joc al anului 2020
Vizitatorii Târgului Moșilor de Toamnă își pot umple cămara cu bunătăți dintr-o ofertă gastronomică deosebit de variată
Printre bunătățile alese se numără: zacusca şi murături, prăjituri şi ciocolată de casă pregătite după reţete maramureşene, plăcinte şi sarailii, cozonaci, diferite sortimente de miere, pălincă, must şi vin, fructe şi legume proaspăt culese.
Târgul Moşilor de Toamnă va avea loc la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti
Colecţionarii de antichităţi au ca de obicei nenumărate obiecte ce poartă farmecul vremurilor trecute.
Nu va lipsi nici ospăţul caracteristic oricărui Târg de Moşi, cu pastramă de berbecuţ la grătar, mititei, sarmale cu mămăliguţă sau bulz ciobănesc. La ceaun va fi pregătit orez cu lapte şi scorţişoară servit la căniţe de lut.


