Close sidebar
Close sidebar

Tată și fiu, aflați între viață și moarte, în urma unui accident rutier pe centura din Chitila. Cum s-a produs tragedia

Un grav accident rutier se pare că a avut loc pe centura din Chitila. În urma accidentului, un tată și un fiu au fost găsiți de echipajul medical în stop cardio-respirator. Cum s-a petrecut tragedia?

Elena Tasca,

Accident grav pe centura de la Chitila

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe centura din Chitila se pare că a avut loc un accident rutier grav. În urma impactului puternic, un tată și un fiu au intrat în stop cardio-respirator, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro. Cum s-a produs tragedia?

Tată și fiu, între viață și moarte după ce au fost implicați într-un accident rutier

Accidentul ar fi avut loc pe centura care unește localitățile Dragomirești și Chitila. Conform sursei citate anterior, accidentul tragic s-ar fi produs în jurul orei 11:00, iar martorii au alertat imediat autoritățile.

În accident ar fi fost implicate două autoturisme. Se pare că trageida s-a produs după ce unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers.

În urma impactului puternic, un tată și fiu, ar fi fost găsiți de echipajul medical în stop cardio-respirator.

La fața locului ar fi ajuns și un elicopter SMURD pentru a prelua victimele.

Citește și: Tragedie pe șosea din Gorj! Un lucrător la drumuri a încetat din viață, după ce a fost izbit de un TIR. Un altul este în stare gravă la spital

Tată și fiu, aflați între viață și moarte, în urma unui accident rutier pe centura din Chitila

[Sursa foto: istockphotos]

Minoră inconștientă în urma unui accident 

Un accident produs în urma unei coliziuni dintre două autoturisme a avut loc în județul Vâlcea, la data de 8 aprilie, potrivit relatează news.ro.  

Citeste si: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Tragedia a avut loc pe DN67, în localitatea Mihăești, din județul Vâlcea. Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, în accident ar fi fost implicate două autoturisme, ambele conduse de femei. În urma accidentului, la fața locului au ajuns mai multe echipaje.

Personalul medical a găsit o minoră, în stare de inconștiență.

Citește și: Sâmbăta lui Lazăr sau "moșii de Paște", zi de pomenire a morților. Ce spune Arsenie Boca despre "Mica Înviere"

Foto simbol- mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

”Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de o femeie, de 30 de ani, din localitatea Mihăeşti şi un alt autoturism condus de o femeie, de 54 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea”, a transmis IPJ Vâlcea, într-un comunicat.

Șoferițele ar fi fost testate cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat valori negative. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI