Tatăl lui Șerban Huidu i-a scris primarului Sectorului 4 al Capitalei: ”Multe din realizările dumneavoastră au fost cuprinse în programul meu!”

Florin Huidu, tatăl lui Șerban Huidu, i-a scris primarului Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță. Fost consilier în primărie, Huidu spune că n-a fost primit în audiență.

Petru Luca, vineri 27 decembrie 2019 , 08:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Huidu, tatăl lui Șerban Huidu, i-a scris primarului Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță. Fost consilier în primărie, Huidu spune că n-a fost primit în audiență și susține că Băluță a pus în aplicare câteva idei pe care el le trecuse în programul său electoral. 

Citeste si: Șerban Huidu, reacție șoc în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: ”Au început. Pe net toți sunt judecători si toți AU DREPTATE”

”Felicitări si succes in continuare! Multe din realizările dumneavoastră au fost cuprinse in programul meu electoral. Ma bucur sa le vad realizate (lărgirea străzii Tr. Măgurele, programul parcarilor, realizarea circulatiei de pe Vacaresti prin varianta Martisor, amenajarea Pietei Sudului). 
Referitor la organizarea piețelor, am propus ca in fiecare piata sa fie spații cu temperatura adecvată, unde producătorii să-și aducă produsele din care să se alimenteze vânzătorii cu cantități de produse cerute pentru ziua respectiva. Ar fi avantaje si pentru producător, si pentru comerciant. Asta doream sa discutam in cazul unei întâlniri pe care nu mi-ati acordat-o”, a spus Florin Huidu, tatăl lui Șerban Huidu. 

Tatal lui Șerban Huidu a fost la un moment dat consilier la Sectorul 4 al Capitalei din partea partidului lui Dan Diaconescu, dar el a fost concediat după ce s-a certat cu fostul patron al OTV-ului, căruia i-a reproșat că face numiri contra-cost în anumite funcții.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si