Teste COVID Grecia. Anunţul care va revolta mii de români: Ce condiţii de călătorie se impun în iulie 2021?

Teste COVID Grecia. Anunţul care va revolta mii de români! MAE anunţă noi condiţii pentru românii care vor să intre în Grecia, începând cu 1 iulie 2021. Formularul PLF pentru călătoria în Grecia rămâne obligatoriu.

Author: Andreea Stoica joi 01 iulie 2021 , 10:02

Teste COVID Grecia - Conditii intrare Grecia 1 iulie 2021 - Conditii calatorie Grecia - formular LPF Grecia
Teste COVID Grecia - Conditii intrare Grecia 1 iulie 2021 - Conditii calatorie Grecia - formular LPF Grecia
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Condiţii călătorie Grecia 2021.   UPDATE 8 iulie 2021 Conform informațiilor comunicate de autoritățile elene,  pentru a intra în Grecia, cetățenii români trebuie

să prezinte următoarele:

 1. formularul de localizare a pasagerilor (PLF- Passenger Locator Form:  https://travel.gov.gr/#/user/login completat cu cel puțin 24 de ore anterior intrării pe teritoriul Greciei – acest formular este obligatoriu pentru intrarea pe teritoriul Greciei, indiferent de calea de acces (aeriană, rutieră, maritimă). După completarea datelor din formular, călătorii vor primi un e-mail de confirmare. În ziua intrării în Grecia, călătorii vor primi, prin email, Formularul PLF cu un cod unic (QR), care trebuie prezentat autorităților elene.
   
 2. unul  dintre următoarele documente referitoare la COVID-19  (nu
  se aplică copiilor cu vârsta sub 12 ani):

 

 • rezultatul negativ al unui test PCR  pentru infecția cu virusul SARS-CoV2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior intrării pe teritoriul Greciei,  sau   rezultatul unui test rapid antigen negativ  care să fi fost recoltat cu maximum 48 de ore anterior intrării în Grecia. Documentul care atestă rezultatul negativ poate fi emis sau tradus într-una din limbile greacă, engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză sau rusă.

 

 

 • dovada vaccinării  cu un vaccin autorizat pentru COVID-19, cu condiția să fi trecut cel puțin 14 zile de la a doua doză sau de la doza unică. Documentul cu dovada vaccinării poate fi emis sau tradus într-una din limbile greacă, engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză sau rusă.

 

 

 • un document eliberat de un laborator autorizat  sau un  certificat medical  care să ateste că persoana în cauză a fost diagnosticată cu COVID-19 într-un interval cuprins între 30 și 180 de zile anterior datei sosirii în Grecia. Documentul poate fi emis sau tradus într-una din limbile greacă, engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză sau rusă.

 

 

 • certificatul european digital COVID-19, în format tipărit sau digital.

 

Autoritățile elene pot efectua teste rapide, algoritmic, la punctele de control a trecerii frontierei. Fiind vorba de o testare rapidă, călătorul așteaptă pe loc, la frontieră, rezultatul testului.

În cazul unui rezultat pozitiv, călătorul va sta în carantină 10 zile, într-o locație stabilită de autoritățile elene.

Accesul pe cale rutieră:

 

 • Regimul la punctele de trecere a frontierei Kulata – Promachonas și Svilengrad - Ormenio  rămăne neschimbat,  respectiv funcționează non-stop, accesul fiind posibil pentru toate categoriile de persoane.
 • Suplimentar, a fost extins programul de funcționare al punctului de trecere a frontierei  Makaza (Bulgaria) –   Nimfaea  (Grecia), de la 7.00-23.00, la regim non-stop (24/24), accesul fiind posibil pentru toate categoriile de persoane.
 • În plus, următoarele puncte de trecere a frontierei funcționează în regim non-stop (24/24), de asemenea pentru toate categoriile de persoane:  Evzones  (frontiera cu Macedonia de Nord),  Niki  (frontiera cu Macedonia de Nord), Doirani  (frontiera cu Macedonia de Nord),  Kastanies  (frontiera cu Turcia), Kipi  (frontiera cu Turcia),  Kakavia  (frontiera cu Albania),  Kristallopigi  (frontiera cu Albania),  Exohi  (frontiera cu Bulgaria),  Mavromati  (frontiera cu Albania)  
 • Începând din data de 13 iulie a.c., se deschide circulației, în intervalul orar 8:00-20:00, punctul de trecere al frontierei  Mertzianis, la frontiera cu Albania.

 

Aceste dispoziții sunt valabile până la data de 15 iulie 2021, ora 06:00.

Accesul pe cale aeriană și maritimă  se face prin toate aeroporturile internaționale, respectiv prin toate porturile, cu îndeplinirea acelorași formalități enunțate mai sus.

Recomandări:

 

 • respectarea cu strictețe a condițiilor de intrare și pregătirea documentelor necesare, pentru a evita timpi suplimentari de așteptare la graniță;
 • evitarea deplasării în Grecia în cursul dimineții zilei de sâmbătă (în acest interval există fluxuri ridicate de turiști);
 • utilizarea tuturor punctelor de intrare în Grecia;
 • respectarea cu strictețe a măsurilor comunicate de autoritățile elene, inclusiv în cazul unei eventuale diagnosticări cu COVID-19 pe perioada vacanței;
 • în cazul în care au nevoie de asistență consulară, cetățenii români pot apela la Consulatul General al României la Salonic sau Ambasada României la Atena, inclusiv prin apelarea numărului de urgență, dacă situația în care se află are caracter de urgență.

 

MĂSURI PE PLAN INTERN:

Informații cu privire la călătoria către/dinspre insulele grecești, precum și între insule, cu feribotul, nava sau avionul:

1. Pentru călătoriile de pe continent către insulele grecești și retur  cu feribotul sau alt tip de navă de transport persoane, pasagerii trebuie să prezinte unul dintre următoarele documente referitoare la Covid-19, înaintea îmbarcării (același tip ca și pentru intrarea în Grecia):

 

 • un certificat de vaccinare Covid-19;
 • o dovadă a recuperării recente după boală (care să ateste că persoana în cauză a fost diagnosticată cu COVID-19 într-un interval cuprins între 30 și 180 de zile anterior datei sosirii în Grecia);
 • un test PCR negativ efectuat în termen de 72 de ore înaintea îmbarcării;
 • un test rapid negativ efectuat cu 48 de ore înainte de călătorie.

 

Regulile se aplică tuturor pasagerilor cu vârsta de peste 12 ani împliniți.

În afară de cele patru categorii de documente enunțate mai sus, pasagerilor  cu vârste cuprinse  între 12 și 17 ani  li se permite să călătorească și cu prezentarea unui rezultat negativ al autotestului, efectuat în ultimele 24 de ore.

Minorii cu vârsta de până la 12 ani   pot călători liber, fără a fi necesară prezentarea vreunui document pentru Covid-19.

Sunt exceptate de la această regulă  persoanele care se deplasează în interes de serviciu/pentru activități zilnice. Acestea sunt supuse testării săptămânale (autotestării), conform normelor Ministerului elen al Muncii.

De asemenea, autoritățile elene solicită completarea și  prezentarea unei declarații de sănătate, disponibilă la adresele  https://sea.travel.gov.gr/#/  (varianta în limba engleză) și  https://www.ynanp.gr  (varianta în limba greacă).

Pasagerii trebuie să prezinte, totodată,  documente de identificare  (pașaport, carte de identitate sau alt act de identitate valabil),  echipajului navei revenindu-i obligația de a verifica,  înainte de  îmbarcare,   concordanța între datele de identitate  ale persoanei  și cele înscrise în documentele medicale  prezentate.

Având în vedere aceste controale, pasagerii curselor de feribot sunt rugați să se prezinte la locul de îmbarcare  cu o oră înainte de plecare.

2. Călătoriile inter-insulare pe cale maritimă

Între insulele  aceleiași unități regionale: călătoria este posibilă cu prezentarea rezultatului negativ al unui autotest, efectuat fie săptămânal (persoanele care se deplasează regulat în interes de serviciu), fie în termen de maxim 24 de ore înainte de plecarea programată.

Excepții:

 

 • Muncitorii care călătoresc zilnic între  diferite unități regionale  (autotest)
 • Pasagerii care călătoresc pe rutele Perama-Paloukia-Salamina, Perama Megarida-Faneromeni-Salamina, Rio-Antirio, orice feribot care leagă continentul de insula Evia, precum și pe rutele Poros-Galatas/ Troizinia-Pounta-Elafonisi (jud. Lakonia), Trypiti-Ammouliani (jud. Halkidiki), aceștia putând călători și cu prezentarea rezultatului negativ al unui autotest.

 

3. Călătoriile către/dinspre insule pe cale aeriană (cursele interne) –  pasagerii trebuie să prezinte unul dintre următoarele documente referitoare la Covid-19 înainte de îmbarcare (același tip ca și pentru intrarea în Grecia):

 

 • un  certificat de vaccinare Covid-19;
 • dovadă a recuperării recente  după boală (care să ateste că persoana în cauză a fost diagnosticată cu COVID-19 într-un interval cuprins între 30 și 180 de zile anterior datei sosirii în Grecia);
 • un  test PCR negativ  efectuat în termen de  72 de ore  înaintea plecării;
 • un  test rapid   negativ  efectuat cu  48 de ore  înainte de călătorie;

 

Minorii cu vârsta sub 12 ani pot călători fără restricții.

Conform datelor publicate în  Monitorul Oficial  elen (FEK) nr. 2879 din 02.07.2021, republicat cu modificările și completările ulterioare la 04.07.2021, respectiv a  Directivei Autorității de Aviație Civilă  din Grecia,  aceste dispoziții sunt valabile până la data de 12 iulie 2021, ora 06:00.

UPDATE: Regulile de intrare în Grecia nu s-au modificat, anunță Ambasada Greciei la București, potrivit Digi24. Testarea la punctele de trecere a graniței se va face aleatoriu, ca până acum, au mai menționat reprezentanții ambasadei pentru Digi24. Ministerul de Externe de la București este așteptat să vină azi cu noi precizări.

Reprezentanții Ambasadei Greciei la București au declarat joi pentru Digi24 că intrarea în Grecia se face după vechile reguli: testarea călătorilor la punctele de frontieră este aleatorie, pe baza unui soft.

Ambasada elenă a trimis o notificare la Ministerul român de Externe, care nu conține noutăți în privința regulilor de intrare în Grecia, și a anunțat că nu va face precizări suplimentare.

UPDATE 5 iulie 2021: Grecia a actualizat condiţiile de intrare în această ţară!

STARE DE URGENȚĂ: NU

Conform informațiilor comunicate de autoritățile elene,  pentru a intra în Grecia, cetățenii români trebuie să prezinte următoarele:

 1. formularul de localizare a pasagerilor (PLF- Passenger Locator Form:  https://travel.gov.gr/#/user/login completat cu cel puțin 24 de ore anterior intrării pe teritoriul Greciei – acest formular este obligatoriu pentru intrarea pe teritoriul Greciei, indiferent de calea de acces (aeriană, rutieră, maritimă). După completarea datelor din formular, călătorii vor primi un e-mail de confirmare. În ziua intrării în Grecia, călătorii vor primi, prin email, Formularul PLF cu un cod unic (QR), care trebuie prezentat autorităților elene.
   
 2. unul  dintre următoarele documente referitoare la COVID-19  (nu se aplică copiilor cu vârsta sub 12 ani):

 

 • rezultatul negativ al unui test PCR  pentru infecția cu virusul SARS-CoV2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior intrării pe teritoriul Greciei,  sau   rezultatul unui test rapid antigen negativ  care să fi fost recoltat cu maximum 48 de ore anterior intrării în Grecia. Documentul care atestă rezultatul negativ poate fi emis sau tradus într-una din limbile greacă, engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză sau rusă.

 

 

 • dovada vaccinării  cu un vaccin autorizat pentru COVID-19, cu condiția să fi trecut cel puțin 14 zile de la a doua doză sau de la doza unică. Documentul cu dovada vaccinării poate fi emis sau tradus într-una din limbile greacă, engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză sau rusă.

 

 

 • un document eliberat de un laborator autorizat  sau un  certificat medical  care să ateste că persoana în cauză a fost diagnosticată cu COVID-19 într-un interval cuprins între 30 și 180 de zile anterior datei sosirii în Grecia. Documentul poate fi emis sau tradus într-una din limbile greacă, engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză sau rusă.

 

 

 • certificatul european digital COVID-19, în format tipărit sau digital.

 

Autoritățile elene pot efectua teste rapide, algoritmic, la punctele de control a trecerii frontierei. Fiind vorba de o testare rapidă, călătorul așteaptă pe loc, la frontieră, rezultatul testului.

În cazul unui rezultat pozitiv, călătorul va sta în carantină 10 zile, într-o locație stabilită de autoritățile elene.

Accesul pe cale rutieră:

 

 • Regimul la punctele de trecere a frontierei Kulata – Promachonas și Svilengrad - Ormenio  rămăne neschimbat,  respectiv funcționează non-stop, accesul fiind posibil pentru toate categoriile de persoane.
 • Suplimentar, a fost extins programul de funcționare al punctului de trecere a frontierei  Makaza (Bulgaria) –   Nimfaea  (Grecia), de la 7.00-23.00, la regim non-stop (24/24), accesul fiind posibil pentru toate categoriile de persoane.
 • În plus, următoarele puncte de trecere a frontierei funcționează în regim non-stop (24/24), de asemenea pentru toate categoriile de persoane:  Evzones  (frontiera cu Macedonia de Nord),  Niki  (frontiera cu Macedonia de Nord), Doirani  (frontiera cu Macedonia de Nord),  Kastanies  (frontiera cu Turcia), Kipi  (frontiera cu Turcia),  Kakavia  (frontiera cu Albania),  Kristallopigi  (frontiera cu Albania),  Exohi  (frontiera cu Bulgaria)
 • Punctul de trecere a frontierei  Mavromati (frontiera cu Albania)  rămâne deschis între orele 08:00-16:00, limita zilnică fiind de 250 de persoane, iar testul rapid fiind obligatoriu pentru toate aceste persoane.

 

Conform Deciziei nr. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41221 publicate în Monitorul Oficial elen nr. 2878/1.07.2021,  aceste dispoziții sunt valabile până la data de 8 iulie 2021, ora 06:00.

Accesul pe cale aeriană și maritimă  se face prin toate aeroporturile internaționale, respectiv prin toate porturile, cu îndeplinirea acelorași formalități enunțate mai sus.

Recomandări:

 

 • respectarea cu strictețe a condițiilor de intrare și pregătirea documentelor necesare, pentru a evita timpi suplimentari de așteptare la graniță;
 • evitarea deplasării în Grecia în cursul dimineții zilei de sâmbătă (în acest interval există fluxuri ridicate de turiști);
 • utilizarea tuturor punctelor de intrare în Grecia;
 • respectarea cu strictețe a măsurilor comunicate de autoritățile elene, inclusiv în cazul unei eventuale diagnosticări cu COVID-19 pe perioada vacanței;
 • în cazul în care au nevoie de asistență consulară, cetățenii români pot apela la Consulatul General al României la Salonic sau Ambasada României la Atena, inclusiv prin apelarea numărului de urgență, dacă situația în care se află are caracter de urgență.

 

MĂSURI PE PLAN INTERN:

Informații cu privire la călătoria către/dinspre insulele grecești, precum și între insule, cu feribotul, nava sau avionul:

1. Pentru călătoriile de pe continent către insulele grecești și retur  cu feribotul sau alt tip de navă de transport persoane, pasagerii trebuie să prezinte unul dintre următoarele documente referitoare la Covid-19, înaintea îmbarcării (același tip ca și pentru intrarea în Grecia):

 

 • un certificat de vaccinare Covid-19;
 • o dovadă a recuperării recente după boală (care să ateste că persoana în cauză a fost diagnosticată cu COVID-19 într-un interval cuprins între 30 și 180 de zile anterior datei sosirii în Grecia);
 • un test PCR negativ efectuat în termen de 72 de ore înaintea îmbarcării;
 • un test rapid negativ efectuat cu 48 de ore înainte de călătorie.

 

Regulile se aplică tuturor pasagerilor cu vârsta de peste 12 ani împliniți.

În afară de cele patru categorii de documente enunțate mai sus, pasagerilor  cu vârste cuprinse  între 12 și 17 ani  li se permite să călătorească și cu prezentarea unui rezultat negativ al autotestului, efectuat în ultimele 24 de ore.

Minorii cu vârsta de până la 12 ani   pot călători liber, fără a fi necesară prezentarea vreunui document pentru Covid-19.

Sunt exceptate de la această regulă  persoanele care se deplasează în interes de serviciu/pentru activități zilnice. Acestea sunt supuse testării săptămânale (autotestării), conform normelor Ministerului elen al Muncii.

De asemenea, autoritățile elene solicită completarea și  prezentarea unei declarații de sănătate, disponibilă la adresele  https://sea.travel.gov.gr/#/  (varianta în limba engleză) și  https://www.ynanp.gr  (varianta în limba greacă).

Pasagerii trebuie să prezinte, totodată,  documente de identificare  (pașaport, carte de identitate sau alt act de identitate valabil),  echipajului navei revenindu-i obligația de a verifica,  înainte de  îmbarcare,   concordanța între datele de identitate  ale persoanei  și cele înscrise în documentele medicale  prezentate.

Având în vedere aceste controale, pasagerii curselor de feribot sunt rugați să se prezinte la locul de îmbarcare  cu o oră înainte de plecare.

Teste COVID Grecia. Iată noile condiţii de intrare în Grecia care se aplică după date de 1 iulie 2021 şi cum trebuie completat formularul PLF impus de Grecia.

UPDATE: Regulile de intrare în Grecia nu s-au modificat, anunță Ambasada Greciei la București, potrivit Digi24. Testarea la punctele de trecere a graniței se va face aleatoriu, ca până acum, au mai menționat reprezentanții ambasadei pentru Digi24. Ministerul de Externe de la București este așteptat să vină azi cu noi precizări.

Reprezentanții Ambasadei Greciei la București au declarat joi pentru Digi24 că intrarea în Grecia se face după vechile reguli: testarea călătorilor la punctele de frontieră este aleatorie, pe baza unui soft.

Ambasada elenă a trimis o notificare la Ministerul român de Externe, care nu conține noutăți în privința regulilor de intrare în Grecia, și a anunțat că nu va face precizări suplimentare.

Teste COVID obligatorii la intrarea în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, miercuri, că toate persoanele care intră în Grecia cu maşina sunt testate la frontieră, indiferent dacă au fost sau nu vaccinate. Dacă rezultatul testului este pozitiv, persoanele nevaccinate intră în carantină 10 zile, iar cele vaccinate 7 zile.

"Se mențin toate măsurile de prevenție și de izolare socială aflate în vigoare până la data de 03.07.2021, noi măsuri urmând a fi anunțate în funcție de evoluțiile situației epidemiologice", se precizează pe site-ul MAE.

Citeste si: Condiţii călătorie Grecia 2021. Cum trebuie completat formularul PLF? Toate persoanele, testate

Pentru cursele aeriene interne actualele măsuri se prelungesc până la data de 05.07.2021.

Teste COVID Grecia - Conditii intrare Grecia 1 iulie 2021 - Conditii calatorie Grecia - formular LPF Grecia
Teste COVID Grecia - Conditii intrare Grecia 1 iulie 2021 - Conditii calatorie Grecia - formular LPF Grecia

În perioada 26.06.2021–03.07.2021, intrarea pe teritoriul Republicii Elene este permisă, în continuare, tuturor persoanelor care prezintă rezultatul unui test rapid, efectuat în statul de proveniență ori în cel de tranzit, a cărui valabilitate să nu fie mai mare de 48 de ore de la data prelevării.

Această măsură este valabilă pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani împliniți.

Rezultatul acestui test NU poate fi substituit cu cel al testului rapid care se efectuează obligatoriu pentru toate categoriile de persoane (indiferent de statul de destinație), după intrarea în Grecia.

Citeste si: Noi reguli pentru intrarea în Grecia. Sunt testați toți oamenii care intră cu mașina în țară

Atenţionarea transmisă de MAE

MAE a transmis, miercuri, o atenţionare pentru cetăţenii români care efectuează deplasări către Grecia.

”A fost introdusă obligativitatea testării la punctele de frontieră a tuturor persoanelor care intră pe teritoriul elen, indiferent de statul de origine! Persoanele depistate pozitiv la aceste teste vor fi supuse regimului de carantină cu durata de 10 zile la locul de domiciliu sau la o locaţie stabilită de autorităţile elene. Persoanele confirmate pozitiv la aceste teste, dar care au fost imunizate complet (14 zile de administrarea celei de-a doua doze ori a dozei unice pentru serul Johnson&Johnson), sunt supuse unei perioade de carantină de doar 7 zile”, a transmis MAE.

Sursa citată a precizat că, în ultima zi de carantină, toate persoanele vor fi supuse unui test tip PCR.

Teste COVID Grecia - Conditii intrare Grecia 1 iulie 2021 - Conditii calatorie Grecia - formular LPF Grecia
Teste COVID Grecia - Conditii intrare Grecia 1 iulie 2021 - Conditii calatorie Grecia - formular LPF Grecia

De asemenea, MAE precizează că toate categoriile de persoane trebuie să completeze (cu cel puţin 24 de ore înaintea începerii călătoriei, indiferent de statul de provenienţă) formularul Passenger Locator Form/ PLF, cu datele de contact din Republica Elenă. Acest formular este disponibil pe pagina de internet: https://travel.gov.gr.

Turiştii care se deplasează cu avionul nu sunt testaţi, dar trebuie să completeze formularul de localizare a pasagerilor.

Citeste si: Cum să descarci certificatul COVID în 8 pași simpli

”Certificatul digital facilitează libera circulaţie, dar în sensul asigurării unui acces securizat unitar la verificarea informaţiilor privind vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală. Fiecare stat-membru rămâne cu competenţa de a suplimenta anumite elemente, vorbim de o testare rapidă şi de a adopta anumite măsuri legată de sănătatea publică. Copiii sunt exceptaţi de la testare. Aceste măsuri se aplică persoanelor peste 12 ani”, a declarat Oana Darie, purtător de cuvânt al MAE, la Digi24.

Aceasta a transmis şi câteva recomandări.

”Aş vrea să subliniez câteva recomandări – să încercăm să evităm deplasarea în weekend, dar mai ales în prima parte a zilei de sâmbătă, pentru că atunci se adună fluxuri de turişti din toată regiunea, să completăm toate documentele din timp, astfel încât să evităm timpii suplimentari. Încă un aspect, necompletarea PLF-ului, conform legislaţiei din Grecia duce la nepermitarea intrării şi o amendă de 500 de euro. Faptul că poliţiştii permit să completeze la faţa locului e o decizie luată punctual de poliţiştii de frontieră. Deocamdată nu s-a modificat pe accesul pe cale aeriană, e vorba de acel PLF care trebuie completat. E mult mai uşor să mergem în Grecia cu avionul. Turiştii care intră terestru în Grecia vor fi testaţi, nu contează că sunt vaccinaţi, testaţi, că au trecut prin boală, toată lumea va fi testată”, a mai declarat Oana Darie.

Teste COVID Grecia - Conditii intrare Grecia 1 iulie 2021 - Conditii calatorie Grecia - formular LPF Grecia - Vama Kulata
Teste COVID Grecia - Conditii intrare Grecia 1 iulie 2021 - Conditii calatorie Grecia - formular LPF Grecia - Vama Kulata

Tuturor persoanelor care doresc să intre pe teritoriul Greciei le este recomandat să consulte informaţiile disponibile pe paginile de internet: https://travel.gov.gr, http://www.visitgreece.gr

Formular PLF Grecia: Cum se completează

De asemenea, este obligatorie completarea formularului PLF (Passenger Locator Form) prin intermediul paginii de internet https://travel.gov.gr, cu cel puțin 24 de ore anterior efectuării călătoriei, indiferent de statul de proveniență, de către toate persoanele care sosesc în acest stat.

Citeste si: Coadă de 10 km la intrarea în Grecia

Măsura efectuării, de către autoritățile elene, a unor teste rapide la toate punctele de control a trecerii frontierei a devenit obligatorie.

Este în continuare interzisă circulația pe timp de noapte în intervalul orar 01:30-05:00, cu excepția persoanelor care se deplasează la serviciu ori pentru urgențe medicale. Pentru zonele aflate sub cod roșu închis de alertă epidemiologică, restricția de circulație din Grecia se aplică în intervalul orar 19:00-05:00 pe tot parcursul săptămânii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si