Un celebru regizor român e de partea lui Liviu Dragnea: ”Sunteți singurul deținut politic din România!”

Regizorul Constantin Vaeni i-a dedicat un mesaj lui Liviu Dragnea, de ziua politicianului, în care l-a lăudat pe fostul lider PSD, aflat în detenție.

Author: Petru Luca vineri 30 octombrie 2020 , 20:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Regizorul Constantin Vaeni i-a dedicat un mesaj lui Liviu Dragnea, de ziua politicianului, în care l-a lăudat pe fostul lider PSD, aflat în detenție.

Devenit cunoscut publicului larg după realizarea filmelor ”Zidul”, ”Buzdugan cu trei peceți”, ”Imposibila iubire” sau ”Drumeț în calea lupilor”, Vaeni (78 de ani) l-a demolat recent pe Andrei, fiul lui Ion Caramitru, care îi considerase ”imbecili” pe cei care nu se vaccinează sau care votează PSD. 

Citeste si: Daniel Ghiță o face praf pe Clotilde Armand: ”Zici că arunci corupții la tomberon! Atunci sari tu prima în tomberon!”

”La mulți ani!- domnule LIVIU DRAGNEA! Sunteți, şi in opinia mea, în acest moment, într-adevăr singur deținut politic dintr-o Românie în care am crezut că niciun român nu va mai vorbi vreodată despre deținuți politici, decît cu mare amărăciune, despre foştii detinuți politici, din

vremuri pe care nimeni nu şi le-ar mai dori să revină,.. nici "fară mască, nici cu mască"! Ceea ce este trist, dincolo de "condamnarea" pe care v-au fabricat-o nişte "autorități" vremelnice, ale unui "Stat de drept".. de rîsul curcilor, punînd-o în "pixul" unor "magistrați" de carton, este că şi pe vremea lui Gh. Gh. Dej, a Anei Pauker, Theoharie Georgescu, Vasile Luca, şi-a ălorlați de pe vremea "obsedantului deceniu"- oricum, pe vremea lui "nea Nicu" nu!- aşadar şi pe vremea lui Dej, cu "ruşii" în țară...

Vaeni, mesaj către Dragnea: ”Dincolo de "condamnarea" pe care v-au fabricat-o nişte ”autorități” vremelnice!”

Pe atunci şi ei "parteneri" şi "aliați strategici"- s-au fabricat tot felul de "condamnări", doar că "magistrații" acelor vremuri de tristă amintire- în care România "primea lumină" de la "Steaua Kremlinului", nu de la "constelația UE".. şi de la diverşi alți "licurici", "magistrații" ăia d'antan, chiar aveau "onestitatea deontologica" de a "hotarî" pe față condamnările, ca politice!- astfel încit cei care au suferit, şi cei care au murit prin închisori, care au fost deportați ori siliți să fugă din țară, în niciun caz să fugă pentru "un trai mai decent", ca să spele rufe "p'afară", străzi şi cururi, ori ca să caşte gura la "valorile occidentului", au suferit, iar mulți au şi murit cu conştiința că n-au fost "condamnați" de către nişte "găinari"- tot #slugi, desigur, la o altă "Înaltă Poartă", dar nu pentru "găinării" aduse "din pix"!  La mulți ani şi sănatate!”, a notat furios Vaeni.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si