Cadrul logistic modern oferă posibilitatea de a rezolva cu brio orice caz medical ce necesită inserarea de implanturi, indiferent de dificultatea sa. O consultație amănunțită poate evidenția exact cel mai bun tratament cu implant dentar pentru fiecare pacient în parte.  

Tehnicile avansate, materialele care imită fidel estetica dinților naturali și medicamentele foarte eficiente contribuie la succesul intervențiilor. Așadar, să optezi pentru o clinică care dispune de tehnologii de ultimă generație constituie un atu important, de care ar fi bine să profiți. 

Citește și: Luna aprilie vine cu vești proaste pentru fumători. Țigările se scumpesc din nou, începând cu 1 aprilie

Știai că în prezent îți poți restaura întreaga dantură în doar 24 de ore? Noua generație de dispozitive de refacere orală vine cu numeroase soluții inovative. Sistemul Fast and Fixed, de exemplu, oferă câteva beneficii unice pentru pacienții care au rămas fără dinți.  

Pe lângă faptul că reprezintă cea mai rapidă metodă de reabilitare dentară, putând avea o dantură impecabilă în doar 24 de ore, sistemul apelează la inserarea unui număr mult mai mic de dispozitive medicale, în comparație cu tratamentul clasic.  

Citește și: Ce țări nu își schimbă niciodată ora?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Soluția este considerată minim invazivă pentru pacient, evită intervențiile de mărire a osului și cele de tip sinus lift. Cu aceste sisteme, vei putea zâmbi din nou chiar din ziua intervenției, perioada de osteointegrare desfășurându-se având coroanele dentare montate. 

Iată câteva dintre caracteristicile unice de care poți beneficia prin intermediul unui implant dentar de ultima generatie

  • Tratament minim invaziv pentru pacient 

Sistemul folosește un număr mic de dispozitive, apelând doar la 4 implanturi de inserție în mandibulă și 6 în maxilar, spre

deosebire de varianta clasică care constă în inserarea a 8-10 dispozitive pe fiecare arcadă. Folosirea unui număr redus de implanturi implică ca atare și un număr mult mai mic de incizii.  

Citește și: Buna Vestire 2023, zi cu dezlegare la pește. Trei rețete perfecte cu pește pentru 25 martie!

Acest lucru este posibil datorită faptului că noul sistem aduce o serie de elemente noi care cresc eficiența tratamentului. Dispozitivele cu lungimi mult mai mari, design-ul diferit de cel clasic, spirele ce oferă o stabilitate excelentă și modul de inserție în poziție oblică ce permite susținerea forțelor masticatorii mari din zona dinților laterali sunt noutățile propuse de acest sistem revoluționar.

Un implant dentar ultramodern îți poate reda zâmbetul în doar 24 de ore

Un implant dentar ultramodern îți poate reda zâmbetul în doar 24 de ore

  • Fără proceduri specifice adiției de os și sinus lift 

Tratamentul cu implant dentar ultramodern folosește eficient osul de susținere, nemaifiind necesare adițiile de os si sinus lifting-ul. Astfel de intervenții sunt, așadar, eliminate, dacă optezi pentru acest sistem unic. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Magicianul Verdini, show la Sala Dalles

  • Cea mai rapidă metodă de reabilitare dentară 

Dacă îți doreai refacerea danturii în cel mai scurt timp, dorința ta poate fi îndeplinită. Posibilitatea de a avea dinți ficși imediat, fără a mai aștepta între 3 și 6 luni, este un avantaj remarcabil pentru toți cei care vor să se bucure de un zambet frumos chiar și pe durata perioadei de osteointegrare.  

Atașarea coroanelor și inserarea dispozitivelor de susținere în aceeași zi reprezintă, de fapt, semnătura unică a acestui sistem de ultimă generație. Cu ajutorul acestui tratament cu implant dentar poți pleca acasă cu o dantură impecabilă chiar din prima zi a intervențiilor.  

Citește și: Au început filmările pentru “Bravo, ai stil!”

  • Tehnică ultramodernă și costuri cu 50% mai mici  

Deși ai putea crede că tehnica modernă implică costuri inaccesibile în mod normal, ipoteza nu este tocmai corectă, pentru acest sistem trebuind să plătești cu 50% mai puțin decât în cazul unui tratament clasic. Aspectul financiar avantajos este justificat de numărul mult mai mic de implanturi și incizii utilizate.  

Iată, așadar, o investiție inteligentă de care te poți bucura o viață! Programează-te pentru o consultație și află direct de la medicul implantolog cum poți beneficia de tratamentul cu implant dentar ultramodern!  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si