Un preot din Ilfov a lăsat o familie cu mortul în stradă! "Mi-a dat prea puțini bani!" - Rudele decedatului au fost nevoite să îl înmormânteze singuri!

Un preot din județul Ilfov a lăsat o familie cu mortul în stradă și a dispărut, pe drumul către cimitir.

C.I.P., luni 11 februarie 2019 , 12:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Rudele unui bărbat trecut în neființă îl acuză pe preotul din sat că le-a cerut tuturor bani pentru înmormântare, sub forma unor taxe de groapă, de înmormântare sau de capelă.

Citeste si: Fără precedent. Peste 100 de oameni au murit în weekend după ce au consumat alcool toxic. Poliția a arestat peste 3.000 de persoane

Mai mult, inclusiv femeia de la lumânări le-a cerut oamenilor bani pentru curățenie.

Familia defunctului a povestit că preotul i-a amenințat inclusiv că nu va face înmormântarea dacă nu va primi suma necesară.

Citeste si: Cristina, în vârstă de 17 ani, a murit, după un grav accident. Șofer era un băiat de 19 ani care abia primise carnetul de conducere

Pe drumul de la biserică către cimitir, oamenii s-au trezit singuri, cu mortul în stradă, după ce preotul a dispărut.

Totul s-a întâmplat în satul Zurbaua, comuna Dragomirești-Vale în timpul unei înmormântări.

Citeste si: Are 104 ani și trăiește cu 296 de lei pe lună. Povestea unei bătrâne din Suceava care nu s-a recăsătorit niciodată, după ce și-a pierdut marea iubire

'Părintele o luase înainte, cu mașina, nemulțumit de banii primiți. Noi am rămas cu mortul în drum. Atunci am trimis un băiat după el să îl cheme înapoi și l-am rugat politicos să meargă odată cu mortul și să mai zică și el ceva din când în când. Nu avea nicio carte la el, nici cadelniță, nu-ți dădeai seama care din mulțime era preot', a declarat unul din membri familiei defunctului.

Chemat înapoi de rude, preotul s-a întors și a condus cortegiul funerar către cimitir, iar înmormântarea s-a încheiat fără alte incidente, notează cei de la observator.tv

Citeste si: Un puști de 15 ani s-a sinucis după ce a fost violat de mai mulți bărbați! Părinții lui nu au intervenit pentru că erau prea beți!

Citeste si: Un puști de 15 ani s-a sinucis după ce a fost violat de mai mulți bărbați! Părinții lui nu au intervenit pentru că erau prea beți!

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si