Campania Știrilor KanalD, Dăruiește Crăciun, continuă astăzi cu povestea impresionantă a Anei, o tânără mamă cu voce duioasă care crește cu puterea unui titan trei copilași superbi. Au fost și pe stradă, au dormit înveliți toți cu o geacă, iar acum, ușor-ușor, viața lor merge spre bine. De sărbători, am vrut să le facem o bucurie și am mers cu ei la târg, pentru prima dată-n viață, a

transmis Silvia Ioniță.

Campania "Dăruiește Crăciun!" a ajuns la Ana, mama care crește trei copilași

Pentru Cătălin și Cornelia, Simona Pătruleasa le-a fost gazdă la Târgul de Crăciun. Erau atâtea lumini, că-n cea mai mare parte din timp doar au stat și le-au privit. Au împodobit și ei acasă, ca să-l aștepte pe Moșul.

E atât de frumoasă și de tânără și a văzut atât de mult rău. O cheamă Ana, ca-n poveste, și la 25 de ani are 3 copilași de crescut. E singură. Și poate-i e mai bine așa.

Cu răbdare se clădesc lucrurile mari. Așa cum vor ajunge și ai ei micuți și vor fi mai bine. Până atunci, Ana muncește zi lumină ca ei să poată merge la școală. Face naveta 50 de kilometri la o fabrică de lapte în București ca să le pună ceva pe masă, să aibă caiete și dacă se poate, să vină Moșul.

- Cine vrea să-mi spună ce-și dorește de la Moșul Crăciun?

- Carioci.

- Tu ce vrei?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

- O drujbă.

- O drujbă? Ce să faci cu ea?

- Să mă joc, au fost dorințele copilașilor.

Dorințe mici, pe atât cât poate Moșul să aducă-n sac. Dar n-a fost an în care sub brad să nu fie nimic. Nici măcar atunci când le-a fost cel mai greu.

A fost atunci când nu mai aveam unde să stăm. Și spuneau mami mi-e frig, într-adevăr era frig... și stăteam toți așa, a spus mama.

Iubirea și grija nu costă nimic. Dar hrănesc sufletele acestor micuți pentru o viață. Iar ei știu asta.

- Păi ce are mami de o iubiți voi așa?

- Ne iubește și ea pe noi și noi trebuie să o iubim, au spus cei mici.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Dar cum și cei mai puternici dintre noi au nevoie din când în când de sprijin, am mers acasă la Ana și la copii cu daruri de la Moș Crăciun.

Iar apoi, ne-am revăzut la târg să ne bucurăm împreună.

Pentru ca toate astea să fie posibile, KanalD, prin campania „Dăruiește Crăciun”, și-a unit forțele cu World Vision România. Împreună ne-am propus să copiii din satele Romaniei la un Targ de Craciun pentru prima oara in viata lor, și să le oferim împreună o experiență de neuitat. Poți contribui și tu la bucuria acestor micuti printr-un SMS la 8864, cu textul SPERANTA, în valoare de 4 Euro/lună, sau donând orice suma pe www.worldvision.ro. Dăruiește Crăciun acolo unde nu există!

Citește și: VIDEO- Campania „Dăruieste Crăciun” reîncepe! Flori și cei 6 frați ai ei au simțit magia Crăciunului pentru prima dată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: