Dăruiește Crăciun acolo unde nu există

Campania ,,Dăruiește Crăciun acolo unde nu există,, continuă și astăzi cu o poveste de viață demnă de filme!

Georgeta Cenea: „Eu am crezut prima dată că este nepoata!”

Așa a început relația mamă-fiică dintre Georgeta și Alina. Numai că după un set de analize ADN, incertitudinea a fost spulberată, iar rezultatul a arătat că nu există nicio legătură de sânge între ele.

Totuși, sufletul i-a spus Georgetei să o păstreze lângă ea, să-i ofere un cămin și să o ajute ca și cum ar fi propriul copil.

Citeste si: VIDEO Asta-i România: De la fereastra unei case modeste, o copilă cu ochii albaștri așteaptă o minune de Crăciun: i-a cerut moșului ca tatăl ei, grav bolnav, să se ridice din pat și să o îmbățișeze

„Îmi spunea: <<vrei să fii mămica mea?>>”

Georgeta Cenea:   „Ea a fost lăsată de mamă pe stradă la mine aici...la un presupus tată...vai de capul ei, o casă dărăpănată, cu mulți bărbați acolo...drogați, bețivi...tot ce se putea! Dormeau pe jos...că n-aveau paturi, n-aveau nimic...exact pe jos cu câini cu pisici... Și de câte ori treceam de la serviciu, ea îmi spunea vrei să fii mămica mea? vrei să fii mămica mea?”

Numai că ceea ce nu știa Alina era că...procedura legală e una complicată și anevoioasă. Iar după un timp, vâzând condițiile inumane în care Alina trăia, Georgeta nu a mai suportat și a anunțat poliția, iar fetița cu ochi caprui și piele albă ca laptele a ajuns în final la casa de copii.

Georgeta Cenea:   „A stat la casa de copii din martie până- n iulie...cam

așa!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”- wowbiz.ro

Dar chinul nu s-a oprit aici, căci și aici Alina a fost supusă unor chinuri greu de imaginat!

Alina Cenea: „În momentul în care nu dormi la ora de culcare...stai în genunchi până dimineața!”

Citeste si: VIDEO| Scumpirile ne fac prea săraci ca să ne permitem Crăciunul

„Dacă n-o luam eu...acolo rămânea!”

Numai Dumnezeu a făcut ca Alina să aibă șansa la o viață mai bună. Iar Georgeta a fost îngerul ei păzitor, căci după doar câteva luni femeia a reușit să obțină actele necesare și să o ia în plasament pe micuța de numai 6 ani la vremea aceea. 

Acum...după 5 ani petrecuți în noul cămin, Alina nu se mai dezlipește de mama ei adoptivă pe care o

iubește și o respectă. Iar când vine vorba despre cea care i-a dat viață...copila vorbește cu dezamăgire. Nu înțelege de ce o mama ar putea să-și părăsească fetița.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas să își piardă viața, după ce a ațipit la volan: „Când am deschis ochii, în fața mea era un pom.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce surpriză i-a pregătit Victor Cornea Andreei Bălan de ziua ei de naștere: ”La mulți ani, centrul Universului meu!”- radioimpuls.ro

Pentru a-i aduce zâmbetul pe buze Alinei, echipa KANAL D i-a făcut o surpriză, iar Silvia Ioniță a fost astăzi spiridușul lui Moș Crăciun.  

„Uite, am împodobit-o!”  

„Sărbători fericite? Sărbători fericite! Au fost mai frumoase de atât? Urmează! Te pup!” 

Citeste si: „Dăruiește Crăciun!”, alături de vedetele Kanal D!

Dăruiește și tu Crăciun pentru cei care au nevoie

Dacă și tu vrei să dăruiești un Crăciun acolo nu există, donează 2 EURO prin SMS la 8844 cu textul AJUT, iar FDP Protagoniști în educație va avea grijă ca zeci de familii care trăiesc la limita sărăciei, să aibă parte de un Crăciun așa cum poate nu au avut niciodată!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si