Florin Piersic a fost operat ieri la Spitalul Foișor. Medicii i-au scos proteza de la genunchi, adică dispozitivul care era sursa infecției. Actorul a fost mutat apoi la Terapie Intensivă. Cum se simte acum maestrul și ce urmează în ceea ce-l privește ne spune chiar acum colega mea Gabriela Ghizel, a transmis Simona Pătruleasa.

Cum se simte acum Florin Piersic

Starea lui Florin Piersic este stabilă și e mare lucru ținând cont de vârsta sa înaintată, dar și de starea de sănătate precară pe care o avea.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

În cursul zilei de ierim așa cum știți, medicii au luat decizia de a-l opera pentru a-i scoate proteza de la genunchi, cea care nu lăsa tratamentul pentru septicemie să lucreze. Operația a fost una extrem de dificilă și cu foarte multe riscuri, de aceea medicii au stat, au cântărit câteva ore bune dacă pot sau nu să intervină.

Citește și: Cum se simte Florin Piersic după intervenția dificilă? Medicii, încrezători în recuperarea actorului: ”Perioada critică postoperatorie este de 72h”

Pe după-amiază însă au luat decizia să-l opereze. În aproximativ o oră au scos proteza și în loc au pus o proteză provizorie cu pompă de antibiotic pentru a lupta cu infecţia din corp.

Vă reamintesc că Florin Piersic a ajuns în cursul zilei de ieri la Spitalul Foișor cu o stare general gravă, așa cum au descris-o medicii, din cauza septicemiei care s-a extins în tot corpul și care, se pare, s-ar fi declanșat de la o branulă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si