Și pentru că au mai rămas doar câteva zile până la Paște și probabil mulți dintre voi încă sunt în căutarea cadoului perfect, cu ocazia sărbătorii Învierii. Noi venim cu o propunere: să renunțați la obiecte sau haine și să alegeți ceva ...însuflețit. Și ce altceva ar putea fi mai potrivit în această perioadă, dacă nu chiar simbolul Paștelui: vestitul iepuraș. Colega mea, Dana Luțu a găsit câteva exemplare, care cu siguranță va vor topi, a transmis Simona Pătruleasa.

Iepurii, cadoul perfect de Paște

Dana Luțu- Pufoși, mici sau mari, dar tare drăgălași, iepurașii pot fi un cadou altfel pentru sărbătorile pascale. Noi suntem la Suceava, acolo unde am întâlnit câteva rase interesante de iepuri. Cum trebuie îngrijiți, ne spune domnul Tănase Samuil.

Spuneți-ne, vă rog frumos, sunt o alegere specială pentru sărbători?

Tănase Samuil- Da, este o alegere foarte bună pentru Paște, pentru sărbătorile pascale, bineînțeles, și sunt foarte bine aleși pentru a crește cu copiii, cu oamenii, care de companie, cum s-ar spune, niște animăluțe foarte mici, și sunt o rasă care se ține chiar și ușor, dar numai trebuie avut grijă cu alimentația. Mâncare, mâncare uscată, să fie apă curată și tratamentele făcute la timp.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

Dana Luțu- Și copilași prietenoși, cu care să se joace.

Citește și: VIDEO- Ouăle colorate cu vopsea tipografică, pericol pentru oameni! ,,Vopselurile tipografice sunt toxice. Nu sunt admise în industria alimentară''

Tănase Samuil- Păi bineînțeles, se poate juca copiii, se pot ține și în casă și ori și unde se poate, în curte, dar problema este că sunt foarte prietenoși, foarte omenoși.

Se joacă cum este puietul, ei sunt niște adulți, deja au o vârstă de ani de zile. Sunt oleacă mai obraznici,  cei mici, cei mici sunt foarte jucăuși, foarte blânzi.

Dana Luțu- Așadar le recomandăm tuturor să le ia copiilor un astfel de iepuraș, pentru că îi responsabilizează cumva și pe cei mici.

Tănase Samuil- Sunt niște animaluțe care sunt ideale pentru copii, mai ales cei mici. Ceilalți care sunt mai mari, pentru adulți bineînțeles, dar ăia mici se fac tot mari și ei.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si