Un român care a făcut scandal și a sărit la bătaie în avion a fost condamnat la închisoare cu executare. Individul în vârstă de 44 de ani consumase băuturi alcoolice și a început să amenințe mai mulți pasagerii, dar și membrii echipajului de zbor. Abia acum, scandalagiul a primit o pedeapsă usturătoare. Atenție urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Silvia Ioniță.

Închisoare cu executare după bătaia din avion

Iată scenele care în martie 2022 șocau pasagerii unei aeronave ce plecase din Copenhaga spre București. Unul dintre călători, un român turmentat de aburii alcoolului, a pornit un scandal de pomină și a început să înjure și să amenințe pe toată lumea.

Însoţitorii de zbor au încercat să-l potolească pe scandalagiu, însă fără succes. Până la bătaie a fost doar un pas. Comandantul aeronavei a cerut, prin turnul de control, intervenţia trupelor speciale și a aterizat de urgență pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

La sol, bărbatul de 44 de ani a început să fie din ce în ce mai recalcitrant. Cu greu au reușit polițiști să îl imobilizeze și să îl scoată din avion.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Abia după doi ani de la incident, magistrații de la Judecătoria Buftea au dat sentința, care e o premieră de altfel.

Potrivit unor surse, individul nu ar fi la prima abatere. În trecut, ar mai fi fost condamnat în Europa pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și constituirea unui grup organizat.

Citește și: Primele mărturii ale pasagerilor din avionul cuprins de flăcări în Japonia. „Trebuia să-mi protejez fiica”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: