Medana și Alin Oprea au aniversat de curând 5 ani de relație si aproape un an de căsătorie dar parcă se știu de o viață. Se iubesc ca în prima zi și nu există nicio clipă în care să nu-și arate dragostea în fața întregii lumi.

Astăzi au venit în platoul știrilor să ne povestească despre secretele unei căsnicii reușite, dar și despre proiectele pe care le pregătesc.

Bun găsit, dragilor!

Medana și Alin Oprea, cinci ani de iubire

Cristina- Așadar voi sunteți suflete pereche.

Alin- Noi așa zicem, sau flăcări gemene.

Cristina- Ce frumos sună!

Alin- Plecând acuma de la mitul androginlui, știi foarte bine că sunt, au fost două suflete legate, zeii le-au despărțit pentru că erau prea puternice și prea nedoritoare de altcineva și atunci aceste suflete se caută până se găsesc. La noi se pare că s-a întâmplat miracol.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”- wowbiz.ro

Cristina- Ce frumos! Dar care e secretul unei căsnicii fericite?

Medana- Secretul principal este să știi să-ți înfrânezi emoțiile și să faci pauză în momentul în care ești nervos. Să lași o perioadă de timp să treacă, după care te manifești, cred că este cel mai mare secret să poți să ai stăpânire de sine. Stăpânirea de sine, de fapt, într-un cuvânt.

Cristina- Cum mențineți flacăra iubirii?

Alin- Cu pasiune. Încercând și reușim să păstrăm flacăra iubirii, la același nivel ca în prima zi în care ne-am cunoscut, să începem fiecare zi ca și când în ziua aia ne vedem și ne îndrăgostim unul de celălalt, să

diversificăm ceea ce facem, să nu facem în fiecare zi același lucru, să nu mâncăm același lucru, să nu ieșim la același restaurant să nu vorbim același subiecte, efectiv să considerăm că atunci ne-am cunoscut, ne am văzut pentru prima oară și începem această relație.

Dacă lași lucrurile să intre într-o rutină, într-o normalitate să zicem așa, între ghilimele, s-ar putea ca această flacără să înceapă ușor ușor să se spălească în intensitate.

Citește și: Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cristina- Care e cea mai mare calitate lui Alin?

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Medana- Tandrețea, cu asta m-a cucerit.

Cristina- Ce frumos!

Pe tine ce te-a atras la soția ta?

Alin- Păi m-au atras toate. În primul moment vă imaginați frumusețea, pentru că o vedeam pentru prima oară în această viață, apoisentimentul că o cunosc dintotdeauna și că ne regăsim sentimentul regăsirii și după ce am reușit să avem un prin dialog m-a uimit gradul de inteligență, pentru că în general, bărbații

cred că femeile frumoase sunt ceva mai puțin înzestrate din punctul ăsta de vedere.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si