Elevul din Mureș, care săptămână trecuta și-a bătut diriginta până când a băgat-o în spital, a fost exmatriculat din liceul în care învăța. Tânărul în vârstă de 15 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar mai apoi, eliberat. Scoală a decis la acel moment suspendarea lui, pentru o perioada limitata. Acum însă a revenit asupra deciziei.

Care sunt motivele și ce se întâmplă de acum cu elevul agresiv, știe colega mea, Silvia Cseh, a transmis Christian Sabbagh.

Adolescentul bătăuș, exmatriculat în al 12-lea ceas

,,Elevul de 15 ani a fost suspendat de la ore pentru o perioadă de cinci zile, timp în care conducerea școlii a făcut demersurile necesare pentru exmatricularea acestuia.

Citește și: Femeie din Botoșani, ucisă de fostul soț, în scara blocului. Pe numele bărbatului exista un ordin de restricție

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Practic,el nu se mai poate întoarce la școala la care a învățat până acum,dar poate relua clasa a opta la o altă unitate de învățământ, numai în următorul an școlar. Decizia consiliului de administrație poate fi contestată în termen de cinci zile.

Reprezentanții colegiului au precizat că această pedeapsă vine în urma mai multor probleme cauzate de acest elev. Profesorii spun că adolescentul a avut de mai multe ori un comportament nepotrivit pentru care a și fost sancționat, însă fără rezultat.

Tânărul este acum în continuare cercetat penal,în stare de libertate pentru infracțiunile de lovire și alte violențe dar și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. De asemenea, el trebuie să urmeze ședințe de terapie recomandate de specialiștii de la Protecția Copilului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si