România ar putea trimite Ucrainei cea mai scumpă armă din lume. Klaus Iohannis a discutat cu președintele Statelor Unite ale Americii despre posibilitatea de a trimite un sistem de apărare în țara invadată de ruși, a transmis Cristian Sabbagh.

România ar putea da Ucrainei cea mai scumpă armă din lume

Discuțiile din biroul oval s-au centrat pe situația din Ucraina și din bazinul Mării Negre, precum și pe întărirea securității în spațiul Euroatlantic.

A existat o discuție și despre ce țări ar putea oferi Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană, fiind luată în calcul și România, dar Klaus Iohannis va cere acordul CSAT pentru acest lucru.

Să vedem cum putem să punem problema, ce putem să oferim și evident ce putem să primim în schimb pentru că este, după părerea mea, inacceptabil să rămână România fără apărare antiaeriană, a decalrat Klaus Iohannis.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

România ar putea oferi astfel Ucrainei cea mai scumpă armă antiaeriană a sa, care costă în jur de un miliard de dolari este unul

Klaus Iohannis va primi astăzi și un premiu din partea Consiliului Atlantic din Statele Unite, considerat oscarul de la Washington. Iohannis va fi astfel primul șef de stat european onorat cu această distincție în cei douăzeci și patru de ani de la înființarea premiului.

Citește și: VIDEO- Cele patru tipuri de alegeri din acest an nu îi îngrijorează pe oamenii de la țară. Cum arată primarul ideal pentru localnicii de la sat?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si