Un adolescent în vârstă de doar 17 ani a șocat o lume întreagă cu un videoclip pe care l-a filmat de sub dărâmăturile cauzate de cutremurele din Turcia. Tânărul și-a luat rămas bun deoarece nu credea că va scăpa cu viață. 

Atunci când tânărul credea că va muri sub ruinele din Turcia, echipele de salvare au intervenit și l-au scos în viață de sub ruine. 

Citește și: EXCLUSIV: Locuitorii din Gorj, tot mai speriați din cauza cutremurelor din zonă./ ”Nu știm la ce să ne mai așteptăm!”

Adolescentul credea că va muri sub dărâmături

Cutremurele au făcut prăpăd în Turcia și tot mai mulți oameni scapă miraculos de sub ruinele provocate de seisme. Este și cazul lui Taha Erdem, un tânăr care a crezut că va muri sub dărâmături, însă a fost salvat la timp.

Citește și: Cutremur Turcia. Bilanțul morților a ajuns la 47.000

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”- wowbiz.ro

El a fost unul dintre cei norocoși, deoarece peste 48.000 de persoane au murit în Siria și Turcia  în urma seismelor puternice. Starea de degradare în care se află Turcia a stârnit milă, fură, precum și tristețe și panică în rândul oamenilor de pretutindeni.

„Cred că acesta este ultimul videoclip”

Tânărul s-a filmat în timp ce-și lua rămas bun de la viață și de la persoanele dragi lui. În plus, el cerea iertare de la toată lumea.

Citește și: Un cuplu și băiatul lor de 12 ani, scoși din ruine la 300 de ore după cutremur. Tragedie la spital: copilul a murit

Videoclipul său a șocat mii de oameni, însă mai apoi au răsfulat liniștiți când au aflat că adolescentul a scăpat cu viață. Salvatorii l-au găsit la două ore după ce el și-a înregistrat mesajul de adio. 

Deși credea că familia sa nu a supraviețuit, tânărul s-a înșelat. Toți membrii familiei sale au fost scoși în viață de sub ruine.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Citește și: Pământul s-a cutremurat din nou în Turcia. Șase persoane au murit și 294 au fost rănite. Imagini dramatice filmate de camere| Video

Cred că acesta este ultimul videoclip pe care îl voi filma vreodată pentru voi. Sunt multe lucruri pe care le regret. Dumnezeu să mă ierte de toate păcatele mele. Dacă voi scăpa de aici viu astăzi sunt multe lucruri pe care vreau să le fac. Încă tremurăm, da. Nu îmi tremură mâna, este doar cutremurul, a transmis tânărul prins sub ruine, pe Twitter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si