Vor fi sau nu acordate noi vouchere de vacanță în anul 2021

Voucherele de vacanţă vor fi acordate şi în anul anul 2021, însă vor fi emise doar în format electronic, se menţionează într-un proiect de act normativ publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP).

Author: Andreea Bolocan marți 29 decembrie 2020 , 16:07

vouchere de vacanta 2021 valoare ce pot face cu voucherele de vacanta
Vor fi sau nu acordate noi vouchere de vacanță în anul 2021[Sursa foto: click.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Voucherele vor fi menținute cu scopul sprijinirii industriei ospitalității, puternic afectată de pandemie, se arată în nota de fundamentare.

Cât vor valora voucherele de vacanţă în anul 2021

"Măsura menţinerii acordării voucherelor de vacanţă în cuantum de 1.450 lei, până la data de 31 decembrie 2021(...) va sprijini industria ospitalităţii puternic afectată de efectele pandemiei Covid-19, în sensul recuperării pierderilor suferite ca urmare a suspendării activităţii structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare şi/sau alimentaţie publică sau a restrângerii circulaţiei persoanelor în anumite zone cu grad de infectare ridicat", se menţionează în nota de fundamentare.

Citeste si: Curs valutar BNR, azi 29 decembrie. Moneda EURO, la un pas de un nou record

Voucherele se folosesc doar pentru servicii turistice în România

Citeste si: Guvernul Cîțu, primele probleme. Angajații din Sănătate, nemulțumiți de înghețarea salariilor

Voucherele de vacanță sunt destinate acoperirii cheltuielilor cu servicii turistice, de cazare, de masă și/sau de recuperare a capacității de muncă. Ele pot fi utilizate și pentru acoperirea cheltuielilor cu servicii de călătorie și/sau de divertisment, dacă se regăsesc într-un pachet turistic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si