Zelenski a mai spus că mamele soldaților ruși ar trebui să vadă imaginile de la Bucha și a avut un mesaj dur pentru acestea: „Uitați ce nenorociți ați crescut. Criminali, tâlhari, măcelari”.

Zelenski, mesaj pentru mamele soldaților ruși

Într-un nou mesaj postat ulterior, președintele ucrainean a spus că rușii au ucis deliberat cu plăcere, potrivit Kyiv Independent:

 

„Sunt lipsiți de orice este uman, nu au suflet, nu au inimă. Ucigași, măcelari, violatori, jefuitori, care se numesc armată și care merită doar să moară după ce au făcut”.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu ucraineanca devenită celebră pe rețelele de socializare din România. Femeia a fost ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

 

Imaginile de la Bucha, oraș recuperat săptămâna aceasta de forțele ucrainene, arată cadavrele ale civililor împrăștiate pe străzi, iar unii dintre oameni par să fi fost legați la mâini înainte de a fi împușcați.

Duminică, șeful serviciilor de salvare Serhii Kaplychny a declarat că  trupurile a 57 de persoane au fost găsite într-o groapă comună  din Bucha, scrie AFP.

Un adevărat masacru a avut loc la Bucha

Erau vizibile vreo 10 cadavre, unele doar parțial îngropate. „Aici, în acest mormânt lung, sunt îngropați 57 de oameni”, a spus Kaplychnyi, care a organizat recuperarea cadavrelor.

Citeste si: Rusia cere o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU care să se pronunţe asupra ”provocărilor pline de ură” comise de Ucraina la Bucea, unde trupe ruse sunt acuzate de atrocităţi împotriva civililor

Descoperirea gropii comune cu cele 57 de cadavre vine după ce sâmbătă sute de cadavre au fost găsite împrăștiate pe străzile orașului Bucha.

Primarul Anatoli Fedoruk a spus că aproape 300 de persoane au trebuit înhumate "în gropi comune" la Bucha.

"La Bucha, am îngropat deja 280 de persoane în gropi comune", deoarece este imposibil să se facă acest lucru în cele trei cimitire ale municipalităţii, sub tirurile militarilor ruşi, a declarat prin telefon edilul oraşului pentru AFP.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si